Kiitos kommenteista!!!

Anteeksi!!! Että en ole kirjoitellut!!!

Muhun vain iski TOTAALINEN LAPSETTOMUUSBURNOUTTI!!! mä olin NIIIIN täynnä koko helvetin lapsettomuutta ja hoitoja ja kriiseilyä ja kaikkea!!!

Osatekijänä varmasti raskas työtaakka, sesonkien sesonki aika...

Mutta nyt alkaa päivä taas paistamaan tämänkin lapsettoman mieleen =) kiitos Ystäväni!!! Kiitos ESSI!!!!! Kiitos NONNA!!!!! Kiitos KATI!!!!! Kiitos TERO!!!! Kiitos NASU!!! Kiitos ANOPPI!!!! Ja kiitos ISI JA ÄITI!!! kiitos MYYRIS!! ja viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisenä ISÄNTÄ!!!!!! RAKASTAN SUA!!! KIITOS!!!

Ja KIITOS kaikille teille blogini lukijoille, että olen saanut rauhassa oireilla lapsettomuusburnouttia!!!!

kyllä se vaan voikin viedä voimia!!!!!

 

Nooh .... nyt ajantasaistan kuulumiset:

 

Käytiin tosiaan lääkärissä 1.2.2008 Juteltiin lääkärin kanssa jotain 40-50 minuuttia!!!!!!! Ensin käytiin läpi edellinen hoito, ja miten siitä päästiin yli, ja miltä mikäkin tuntui. Sitten ultrattiin ja otettiin kaikki sukupuolitautitestit ja papat ja kaikki mahollinen. Kaikki oli TIETYSTI kunnossa =) Sit juteltiin elämästä yleensä ja mun jaksamisesta ja isännän voinnista ja sijaistoiminnoista ja ystävistä ja perheistä ja tukiverkoista. PUHUTTIIN PUHUTTIIN JA PUHUTTIIN!!!

Kyllä julkisellakin siis osataan ottaa yksilöinä =) ja varsinki ku lääkäri kyseli Rooman reissusta =) se siis MUISTI =) ja se kertoi oman näkemyksensä meistä ja meidän jaksamisesta =) ja osui oikeaan =) eli se muistaa meidät JUURIKIN YKSILÖINÄ!!!! se muistaa mitä me on sanottu joskus aikaisemmin käynneillä =) ja se naurelee meille ku me ollaan niin positiivisia ja humoristisia =) se muistaa monta sutkautusta mitä on sanottu =) esim isäntä sanoi ekalla kerralla kun lääkäri neuvoi että ovulaation aikoihin kannattais viikon aikana sekstailla joka toinen päivä... niin ni isäntä siihen että "EIKÄKÖKU!! sun kuuluis sanoa että 'vetäkää ajokoiratyyliin aamusta iltaan monta kertaa päivässä ja kaks viikkoa peräkanaa'" *hih*

Naurettiin MONET naurut =)  menneille sutkautuksille ja uusille, mitä nyt lenteli =) esim "ensin sä kyselet meiltä että 'miten rooman reissu meni' ja samaan hengenvetoon sanot hoitajalle että 'annapa ne sukupuolitautitestilähetteet' mitä sä LUULET että me oltiin roomassa tekemässä" *hih*

keskusteltiin siitä, miten lapsettomuutta on nykyisin käsitelty paljon julkisuudessa (MUTTA EI TARPEEKS MUN MIELESTÄ) että ku joka leffassa ja sarjassa ratkaisu on pettäminen tai ero tai se että lapsettomat vehtaa keskenään "niin joo ja me ollaan tästä suoraa lähdössä erään lapsettoman ystäväpariskunnan luokse viikonlopun viettoon, että saa nähä kuka raskautuu ja kenelle!!" *hih*

sit ku lääkäri ultras mua ja se ei taaskaan löytäny vasenta munasarjaa, ni se pahoitteli että ku pitää nii kovakouraisesti ultrata kaivaa ja ronkkia, ni mä sit yskäsin ja sanoin "aiku sattuu iha kurkunperään asti"... *hih* lääkäri meni hetkeks iha santtomaks ja säikähti että mitä tapahtu, mut sit se tajus että mä vaan vitsailin *hih* sit se nauro niin et se "silmädildo" vaa heilu ni sanoin että "naura lisää" *hih*

että sellasta

no siellä suunniteltiin että ku mun kierto on ollu tän 8 kierron tauon verran säännöllinen ni oletetaan että seuraavat menkat alkaa 7. tai 8.2.2008 ja 11.2. alkaa sitten piikitys lyhyellä kaavalla ja 25.2. on punktio ja 27.2. ois siirto. mietittiin että mitä jos menkat myöhästyy... että mitä sitte tehään... että ku mul on niin psykosomaattinen kroppa... no sit aletaan sitte ku menkat alkaa =) ehditään kuitenkin varmasti tohon 25 ja 27 päiville.

mua EI INNOSTANU KOKO HOITO PÄTKÄÄKÄÄN!!!!!!! sanoinki lääkärille että tämä olkoon viimeinen kerta, että mun voimat ei riitä siihe jatkuvaan epätietoon ja piinaamiseen ja toivomiseen ja pettymiseen ja pelkoon ja ja ja... no kyllä te tiedätte =P

viikonloppu meni ystävien kanssa, eikä ehtiny miettii hoitoja tai muutenkaan lapsettomuutta sillee synkästi... vain konkreettisella ja kokemustasolla =)

maanantai meni töitä tehen ja burnoutin kourissa. se alemmuuskompleksi koko lapsettomuuden kanssa oli jotain aivan järkkyä!! mä en halunnu puhua kenellekään koko asiasta!!!! ohitin lääkärikysymykset ja jätin vastaamatta puheluihin =P mä EN VAIN JAKSANU!!!!!

kielsin koko asian! ei ole lapsettomuuskriisiä!!! ei ole hoitoja!! ei ole vauvakuumetta!!! EN HALUA MITÄÄN!!!!!! näin on hyvä!!!

SITTEN!!!!!

menkat alkoki jo 5.2. ELI KAKS KOLME PÄIVÄÄ LIIAN AIKAISIN!!!!! soitin het soittoajan alkuun polille ja kysyin WHAT IS GOING ON??????

hoitsu sano että hoitosuunnitelma muuttuu ihan varmasti, mutta miten... sen soittakoon lääkäri sitten kun on asian käsitelly... ja sittehä mä TIETYSTI ootin kokoajan sitä soittoa!!!! joka kerta ku puhelin soi ni mä kuolin!!!! joka kerta se olikin joku muu ku lääkäri!!!!

eikä se soittanu samana päivänä. olin ihan varma että kierrolla siirtyy - ku on ne kiintiöt ja kaikki...

ja puhelin sen ku soi ja soi... mutta koskaan se ei ollu lääkäri!!!

purin tunteitani Ystäväni kanssa! KIITOS ESSI!!!!! oot tärkeä!!!!

aloin tajuamaan että MÄ HALUAN HOITOIHIN!!!! MÄ HALUAN RASKAUTUA!!!! MÄ HALUAN BIOLOGISEN LAPSEN!!!!! MÄ HALUAN MYÖS ADOPTIO LAPSEN!!!! MÄ HALUAN KAIKKI LAPSET!!!!!!

keskiviikkonaki puhelin soi jatkuvasti... ja tuntemattomat numerot oikee pommitti mua... mutta ei lääkäri vaan soittanu... kunnes sitten puolen päivän jälkeen hän soitti ja kutsui vastaanotolle seuraavana aamuna JO!!!

tänään mä sitte siellä kävin ja 20 minuutin päästä pistän ensimmäisen piikin =)

hoito siis alkaa tänään, ihan normaalilla kevyellä lyhyellä hoidolla =) parit päivät pelkkää puregonia sitten lisäksi orgalutran ja sitte pregnyl ja vkon 8 jonain päivänä on punktio ja siirto siitä parin päivän päästä =)

tolla tiistain takapakilla oli tarkoitus osoittaa mulle että "SÄ HALUAT HOIDOT JA LAPSEN JA RASKAUDEN!!!"

edelleen on hieman ristiriitainen olo... jaksanko tätä eestaas hyviä-huonoja uutisia rulianssia...

Mutta!!!

Mua on nyt ollut tukemassa kaikki TÄRKEÄT YSTÄVÄT!!!! ihan spesiaalikiitokset ESSILLE NONNALLE JA KATILLE!!!!!!! ilman teitä oisin jo niin syvällä suossa että sieltä ei mua vedettäis pois ees kaikkien maailman lapsettomien voimin =)

 

ja mä LUOTAN että te tuette NYTKIN!!! nyt kun se kunnon piinailu ja hermojen testailu alkaa!!

VARTIN PÄÄSTÄ!!!

 

astrologinen kartta sanoi: menetät läheltäsi vahvan miehen (menetin VAHVAN työkaverin), töissä nostetaan kissa pöydälle (ja niin NOSTETTIIN!! kaikki meni uusiks ja kaikki ongelmakohdat pyrittiin ottamaan hoitoon), muutatte isompaan asuntoon (no NIIN MUUTETTIIN!!!!!), perheenlisäystä on näkyvissä vuonna 2008 (JOS tämä hoito onnistuu, niin rakas lahjamme syntyisi marras-joulukuussa...)

Eikö ois asiallista, jos koko astrologinen kartta olisi oikeassa!!!!!!???

Mä inhosin hoitoja ja kaikkea tähän liittyvää eikä mulla ollu intoa! siksi että tiedän kuinka rankkaa se on, kun hoito hoidon jälkeen epäonnistuu (enkä halua nyt mitään vertailuja että "voi teillähän on VASTA VÄHÄN hoitoja takana!!!" vaikka meilä on vähän ni ne on MEILLE JUURI NE OMAT HOIDOT ja juuri ne tärkeät ja rankat hoidot... ei ole merkitystä määrällä vaan laadulla ja voimien syöjänä...)

se että tiedän että tämä tulee olemaan rankkaa!! ni mua inhottaa koko hoito!!! ja kuten isä kysyi "jaksatko uskoa näihin hoitoihin?" ni EN JAKSA!!! mutta mä HALUAISIN!!!

mä haluaisin lähteä tähän hoitoon yhtä onnellisena ja varmana, kuin Ahtin ja Ainon antaneeseen hoitoon... mutta ei... en uskalla. En uksalla olla yhtä toiveikas, sillä tiedän,e ttä sen jälkeen on NIIN ISO työ päästä takas elämään kiinni...

SILLÄ!!! mä olen VAHVA!! enkä voi näyttää heikkouttani kenellekään!! mun on piiloteltava se heikkous muilta, sillä MUN KUULUU OLLA VAHVA!!! mä tuen aina muita!! mä pärjään kyllä ihan itekseni!!

 

MUTTA!!!!

 

jospa NYT olisi avoimesti heikko!!! jospa tarkoitus on ollut saada satu näyttämään heikkoutensa ja opettaa satu itkemään!!!

 

no siinä opissa ONNISTUIT!!!! itken nytkin!!!! ja olen alkanut näyttämään vahvuuteni!! ellen ihan itkemällä niin tunteilemalla ja PUHUMALLA!! valmistan läheisiäni puheillani siihen, että MÄ OLEN HEIKKO!!! MÄ EN VÄLTTÄMÄTTÄ JAKSA!!!!

ja TOIVON että annatte mun olla heikko!!!!

jokaisen meidän sisällä asuu (maho) lehmä =) ja jokainen iso (maho) lehmä saa myös olla heikko!!

ja nyt haluaisin olla juuri niin heikko, kuin miltä tuntuu... saisinko ymmärrystä???

Nyt juoksen piikittämään =) (olen vielä töissä)

 

JA ÄLKÄÄ NY VAAN LUULKO ETTÄ JUOKSISIN TUON VAJAAN KILOMETRIN !!!! EHEI!!!!! mää ajan sen autolla =P