Lauantaina lähdin ajelemaan kohti sjokea, iha vaa hakeakseni yhden ruiskullisen jarrua... Itku mulle tuli... ajelin yksikseni ja itkin itkin itkin ja itkin. Mä itkin vajaat 50km yhteen soittoon... sitten itku lakkas ku seinään ja olin iha että MIKS MÄ EES ITKIN...

kun kotiuduin, ni kaaduin sohvalle... nukuin klo 13-17.30 ja heräsin, kun eräät ystävät soittivat tulevansa kylään - ja toki ne sai tulla, ku ne tuli helsingistä asti.

Sit mä seurustelinki vieraiden kanssa aina klo22 saakka, jolloin lähdin Hausmyllyn keikalle.

Keikka oli laadullisesti aika PLÄÄH, mutta musa ON hyvää!! Micki oli SIKAKÄNNISSÄ ja se häiritsi suunnattomasti keikkanautintoa!! Mut POJU on aika ihq!!! =P

Sunnuntai sit meni valvomiskrapulassa (VÄHÄ OON VANHA KU SELLASTA PODEN!!!) vähä töitä tehessä ja isännän kans ajellessa, bestiksen luona kyläillessä ja telkkaa kattoessa. Eli lepponen pyhäpäivä. Ilma oli IHANA ja vedin aurinkoa ja raitista ilmaa SYVÄÄN itseeni =)

 

Joku muuten tais kysellä, että käydäänkö sjoel hoidois. Kyllä. Julkisella. Keskussairaalassa. Siellä tehdään kaikki perustutkimukset ja inseminaatiot sekä koeputkihoitojen lääkejutskat ja kontrolliultrat. Varsinainen koeputkitoimenpide, eli punktio ja mahdollinen siirto, tehdään tampereella Taysissa (käytännössä Väestöliiton klinikalla).

TÄNÄÄN TREELLE!!! YSTÄVIEN LUO!!! ja huomenaamuna punktioon.

Pitäkää peukkuja =P Palailen astialle sitten kun olen koneen ääressä. MOIKKULI MOI JA

KAIKILLE KIITOS TUESTA!!!! SITÄ TARVITTIIN!!!!