*haukottelee, venyttelee, inisee* Voi että voi väsyttää!!!
 
juuri sain ISON ISON työn päätökseen, ja nyt tekis erittäin ERITTÄIN hyvää painaa pää tyynyyn ja kietoa fleeceviltti ympärilleen! Tosin mul on kyl vähä lämmöntunnettakin... eka inssin jälkeen mulla nousi kuume, tokan jälkeen ei ollu mitään, ja nyt on taas sellanen olo et kuume nousee... liittyyköhä se jotenki siihe toimenpiteeseeen? en tiä, enkä jaksa pohtiakaan.
 
omalääkäri tänään soitti ja kysy... tai no alotetaas vähä kauempaa... mun vasen rinta on kyhmyinen, kova, pinkeä, kipeä ja siin on kova paineen tunne ja kuumotus - varsinkin kierron lopussa ja alussa --- nooh pistin lääkärin hommiin ja käskin sen tutkia sen. lääkäri huolestu tuntemastaan ja passitti mut rintaultraan ja mammografiaan. nooh tänään se soitti, että meinaanko silti mennä, vaikka juuri tehtiin inssi. kysyin, et mitä se on mieltä, että ku inssi toteutettiin niin huonolaatuisilla siittiöillä - ni sepä sanoki mun aatokseni ääneen, eli että toiveita onnistumisesta ei juurikaan ole, että mene vaan. Ja niinpä minä sitten huomenna TAAS ajan seinäjoelle lääkäriin. Kun se reissu on ohi, ni ei tarttekaa hetkeen mennä. Ei muuta ku papereitten kans kelaan ja km-korvauksia nostamaan :)
 
Mistäs saisin puhtia jatkaa töitä? Tekisinkö monta pientä työtä pois alta, vai kävisinkö seuraavan ISON työsaran kimppuun?? En tiä, ehkä surffailen vähän aikaa...
 
-jatkoja kaikille-