Nyt on TAAS se aika kuusta, ku naama, selkä, rinta, niska, nivuset JA JOPA MAHA alkaa kukkimaan!!! Mulla on sellainen ÄRSYTTÄVÄ aknen muoto, ku taiveakne, ja se saamari yltyy kivuliaisiin MÄTÄpatteihin juuri tähän aikaan kierrosta KYLLÄ SAPETTAA eikö lapsettomuudessa, lihavuudessa, huononäköisyydessä, niska-hartiasäryissä ja astmassa ole jo tarpeeksi että MIKSI vielä tällainenkin esteettinen ja kivulias vaiva!?!?! Johon ihotautilääkäri muuten sanoo, että mitään ei ole tehtävissä!!!

En ees tiedä mikä kierron vaihe nyt on, siis noin niinku kiertopäivänä... (sortuu laskemaan, mut ei muista millon menkat alko...) hemmetti, oli mikä oli, mut noin näpyt tarkottaa sitä, että kohta kipeytyy rinta ja sit alkaa menkat... YÄK!!!

Ku jos kerta sielut on päättäny, että meille ei lapsia suoda, ni miksei mun sielu vois päättää myös, että multa loppuis kokonaan ne hemmetin menkat! Mitä hemmetin virkaa niillä on, jos kerta munasolut ja kohtu ei tykkää raskautumisesta. Eihä niillä mitään muuta virkaa ole! Ja samalla vois loppua kaikki sellanen naishormonituotanto niin, että oisin vain ihminen - en mies en nainen, vaan iha tavis ihminen!

Pitäis oikeen laskee, et monetko menkat on ollu (mulla ne nimittäin alko iha pentuna)... kait mul hedelmällisyysmahkut on senki takia sika huonot, että kypsyin jo niin kersana (kaveri väittää et 3 luokalla, äiti väittää et 4 luokalla, ite muistaisin et VASTA 5 luokalla) sen muistan varmasti, että se oli tammikuu ja sen jälkeen ne on ollu kuukausittain (paitsi toukokuussa 2001 - jolloin syytä siihen ei selvinnyt ja josta asti olen tarkkaillut kiertoani ja josta asti oon "pelänny" et kaikki ei oo ok.)

Mut sehän tässä niin tyhmää onkin, että KAIKKI ON OK. hormoniarvot on IHANTEELLISET (kuin teoriakirjasta), munarakkulat on ihanteelliset (lääkkeillä yllytettynä reagoivat sika siististi (- mitä nyt menopurilla jäi (liian) pieneks), kohtu on KAUNIS (mä oon aina sanonu, että SISÄINEN KAUNEUS on parasta kauneutta), kierto on säännöllinen (jos 28-32 voi niin sanoa, vaikkakin nyt ne on ollu koko lapsettomuus"hoitojen" ajan 31pv), munajohtimet on auki, ei ole PCO:ta, ei ole endometrioosia, ei ole keliakiaa... mut ku kaikesta huolimatta vauvaa ei kuulu, ni IHAN SAMA vaikka kaikki lisääntymiselimet poistettais, että ois SATAVARMA tieto, että ei onnistu - eikä tarttis toivoa ja pettyä...

PLÄÄH! tää on taas tätä!

 

EN HEMMETTI VIE TODELLAKAAN RAKASTA MAAILMAA!!!!!! enkä hemmetti vie varsinkaan noita kivuliaita aknenäppyjä!!! tai oikeestaan paukuroita, ku rinnassakin on peukalonpään kokoinen ISO ISO patti! JA KIPEEEEEEEEEEEEEEEE, aivan kuten leukaperässä ja NISKASSA (????) ja MAHASSA vähän navan yläpuolella... jos en ois sairastanu vesirokkoa, ni voisin epäillä sitä - mutta ku tiedän että tää on joka kuukausittainen reaktio, ni en voi syyttää ees mätäpaiserokkoa... vaan ihan vain taivaaknea