Nyt on rentoutunut olo! En mä mitään kovasti sen eteen oo tehny, mutta en ole ollut hetkeäkään töiden parissa - tai no olin mä sen verran, että kävin lukemassa yhdestä rivitaloasunnosta mittarit, kun sinne muutti uusi asukas. Rakkaan ystäväni, ja päiviemme valon Pikku-Tiian (Piu, 7v) kanssa luin mittarit ja sen jälkeen kotiuduimme meille siivoamaan, sillä illalla oli tulossa ystävät illastamaan.

Piu oli taas erittäin reipas! Hän pesi meidän vessojen lavuaarit! Hinkkas ja hankas niin, että ite en oo taatusti koskaan pessy niin hyvin :) Lisäksi Piu pyyhki pölyt! Hän pyyhki myös portaitten kaiteet -kaikki puolat erikeen- sekä jalkalamppujen jalat :) KOSKAAN EN OO ITE PYYHKINY! =) ja siltä ne näyttikin :)             MUTTA HUOMATKAA, että Piu teki kaiken OMASTA TAHDOSTA!!! vaikka sanoin sille, että ei sen tartte mitään tehä, ni rätti sen ku kävi!

Ku oltiin siivoiltu, ni lähettiin kaupaan. Kaupan ovelta huomasin heti, että siellä on juuri paikkakunnallemme muuttanut täysin mustaihoinen mies. Sanoin Piulle, että nyt kaupassa on mustaihoinen mies, että katso sitä nyt täältä kaukaa niin ettei tartte sit enää lähellä tuijottaa. Piu katseli miestä hetken ja sanoi "okei, nyt oon nähny", mutta kun kävelimme miehen lähelle, niin Piu se vain seisoi ja tuijotti miestä pitkään, mies katsoi Piuta ja hymyili ja kääntyi pois... Ite en voinu Piulle huutaa, että lopettais, sillä "mä en tunne tota, ei oo mun laps!" HIH :) Mutta kyllähän sitä iteki muistaa, että ku oli pieni, ni kaikki erikoinen oli tuijotettavaa, joten en voinut "suuttuakaan", mutta sen verran koin velvollisuutta "kasvattaa" että keskustelin asiasta Piun kanssa -ja uskon, että Piu ymmärsi, että tuijottaminen ei ole kohteliasta.

Illemmalla päivää aloin valmistelemaan herkkuateriaa ystäviemme vierailun kunniaksi. Pikkuisen myöhästyin aikataulusta, sillä mun riisit oli menny parasta ennen-päivän yli, joten passitin isännät sit viel kauppaan. Mutta kaikki valmistui kuitenkin kohtuullisen ajan puitteissa, ja ruoka maistui :) ehkä vielä paremmalle, kun piti hetki viel odottaa :)

Okei okei, Kehun omaa ruokaanI!!!! mutta se vain on niin pirskatin hyvää!!! SUOSITTELEN!! tässä resepti:

Banaanipossu (4 annosta)

500 g possun ulkofilettä

170 g Amerikan pekonia

200 g tuoreita herkkusieniä

2 banaania

2 dl kuohukermaa

chiliketsuppia

1/2 tl curryä

Suikaloi possu ja ruskista ne. Jaa neljään annosruukkuun. Viipaloi päälle banaanit. Paista pekonit ja jaa nekin ruukkuihin. Viipaloi ja paahda herkkusienet pekonin rasvassa. Jaa nekin ruukkuihin. Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi, mausta vaahto chiliketsupilla ja curryllä. Kuorruta ruukut vaahdolla. Tee ruukkuihin kannet foliosta. Pistä uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi.

Keitä riisi ja tee salaatti. Tarjoile vaalean leivän kanssa.

NAMI NAMI NAMI!!!

Siitä vain, kaikki kokeilemaan! Valmistusaika noin tunti. Jälkkäriks sopii ERITTÄIN hyvin jäätelö!!!

Oli todella ihanaa keskustella ystäviemme kanssa ihan nelistään! Olemme nimittäin paljon viettäneet aikaa niin, että on ollut muitakin kuin me neljä. Nyt oli vain meidän hetkemme! Kuuntelimme myös suomen euroviisut eikä kukaan oltu oikeen tyytyväinen satoon...

Sunnuntaina oltiin juhlimassa pappani kasikymppisiä. Samalla reissulla käytiin tervehtimässä appivanhempia ja katsastamassa isännän projektia: se nikkaroi puista työpöytää omaan "harrastehuoneeseensa", ja siitä tulee komea!! Katsastimme myös pikku-Tuomaksen tulevan kodin, joka tosin on vielä rakennusvaiheessa. Kaunis siitä tulee, kunhan miehillä olisi aikaa ja rahkeita sitä täyspainoiseti rakentaa!

Sieltä kotiuduttuamme oli eessä lumityöt, sillä yön aikana oli satanu 30cm lunta... onneks se oli kevyttä ja kun ei oltu kovin pahsti tampattu pihaa, niin työ oli kevyttä - mutta hidasta, sillä piha on iso ja lunta oli PALJON. Meitsi valitisi kevyemmän työn, ja aurasin pihapolut puuladolle, lintulaudalle ja oville, sekä putsasin roskiksen ympäristön, jotta roskakuskin on helppo roskista liikutella.

Ilta menikin sitten sohvalla toisten kainalossa löhöillen, saunassa kynttilänvalossa ja tervan tuoksussa hikoillen sekä USA:n ja suomen idolseja kuunnellen =P Se oli elämää! Taas pitkästä aikaa vain olla ja lötköttää!! Idolseissa mun suosikkini esiintyi viimeisessä semmarissa ja PÄÄSI JATKOON!!! ja jos ei kerrota kellekään, ni mä äänestin sitä! En nimittäin IKINÄ äänestä missään yleisöäänestyksissä, sillä en luota niihin =P

Lapsettomuutta en oo ajatellu muuta ku ystäväni kanssa lauantai-iltana keskustellessa. On ollut siis lapsettomuudesta-vapaa-viikonloppu.

Mutta viimeyönä näin unta, että olin raskaana, ja että isäntä vaati aborttia, sillä kun raskaus oli alkanut ilman hoitoja (eli luomuna) ni se ei kuulemma voi olla oikein. Itkin aborttipuheita ihanalle lääkärillemme ja hän vakuutti, että aborttia ei todellakaan tehdä, sillä olen kuulemma sen verran vahva nainen, että pärjään lapsen kanssa kahdestaankin, jos isäntä häipyy :) Mutta eihän se tietenkään häipyny!!!! =) Pystyn "ohjailemaan" uniani tai ainakin ajattelemaan unta nähdessäni ihan itsenäisesti - ja ajattelin sitä unta katsoessani, että "hitsi jos nyt herään, ni oon kyl tosi ahdistunu...en halua vielä herätä, vaan haluan nähdä, miten uni päättyy!" ja niin näin koko unen ja heräsin siihen onnen tunteeseen, kun isäntä vakuutteli kaiken olevan hyvin ja että hän on enemmän kuin onnellinen raskaudestamme =)

Voi kun raskaus olisikin totta!!! Nyt on ILMEISESTI ovisaika... en oo seurannu kp määrää enkä laskenu et mikä ois tällä hetkellä, en ees muista, minä päivänä menkat on viimeks alkanu :) Nyt vietetään sinne ivf-hoitoihin asti kierroista vapaata aikaa!!!

HAUSKAA VIIKKOA KAIKILLE!!! Tänään tuntuu, että rakastan taas maailmaa - mutta kuinka kauan - se on eri asia!