Dooris on nyt 2,5 vko vanha ja ihmistyy päivä päivältä! Äitinsä tuumas, et ku kaks viikkoo tuli täyteen, ni Dooriksen olemus vahvistui ja liikkeet alko oleen selvästi hallitumpia (vaikkei hallittuja vieläkään, mutta siis kuitenkin) ja katse alkaa jo pysymään samassa paikassa pidempään =)

Pääsin katsomaan, kun piskuinen sammakko pääsi kylpyyn - ja kyllä hän olikin KAUNIS JA PIENI JA IHANA JA LUTUNEN JA KADEHDITTAVA JA LIIKUTTAVA JA KAIKKEEE... MÄÄKI HALUUN!!!

Olo oli kuin pikkutyttönä ku kaverini sai barbietalon, mutta sillä ei saanu leikkiä...

Tosin mä sain kyl sit "leikkii" dooriksella =) me oltiin siellä reilu puoltoistatuntii ja sain pitää häntä sylissäni sen tunnin verran =) rakaskultamuru ei millään suostunut nukahtamaan, vaan katseli sylittäjäänsä syvän sinisillä silmillään - ja toivon, että hän lähetteli vauvaystävilleen sinne mun uni"akvaarioon" terveisiä, että satu ja isäntä toivoisi niin kovasti, että joku niistä vauvoista tulisi täyttämään heidän sylinsä.... ja toivoin, että dooriksen sielu tietäisi jonkun pienen ihmisen sielun, joka ei millään meinaa löytää vanhempiensa sieluja, ja joka sitten kohtaisi meidän sielumme!!! VOI MÄ NIIN TOIVON!

Dooris sulki silmänsä hetkeksi ja katsoin "nukkuvaa" tyttöä vesi silmässä. Mutta se ei ollutkaan uni, vaan hän valmistui siihen, että hän alkaisi pyytämään maitoa =) tilanne muuttui sopivasti, sillä meidän oli aika lähteä kotiin. isi sai tytön syliinsä ja alkoi ruokailu. isi kyllä sano, että "syöttäisit sinä, kun tuo vauvan hoitaminen näkyy sulta luonnistuvan noin hyvin, ja saa äiti vähän levätä." mutta päätin kuitenkin että isi syöttää, sillä meidän piti lähteä ja en osaa syöttää ...

Dooris oli valitettavasti pulloruokinnassa ja Nan-menulla, sillä äippään oli iskeny VYÖRUUSU... voi hemmetti!! olo on tuskallinen, mutta jatkettava on. ja äippä tuumas, että ei vielä hätää, mut sit ku rakot alkaa puhkeilemaan... Vannotin, että hän pyytää sitten meitä apuun, jos tilanne muutttuu tukalaks. "SOVITTU!" kuului innostunut hihkaisu =)

Nyt toivotaan, että ruusu ei tule kovin kivuliaaksi ja että imetys onnistuu  taas sitten, kun siihen on lupa. nyt äippä pumppaa maidot suoraan viemäriin, sillä lääkitys on sellainen, että sitä ei vauvalle saa antaa... MIELETÖN MÄÄRÄ RAVINTOAINEITA KATOAA VIEMÄRISTÖN UUMENIIN  ISO SÄÄLI!

meitsi rakastaa maailmaa sillee iisisti ja rakkauteni lapsia kohtaan senkuin kasvaa!!! ja miestäni!!! jonka katseesta näki, että hänkin haluaisi lapsen ja hän haluaisi nähdä minut ja oman lapsensa sylikkäin!!            TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ OOOOOOOONNNNNNNNNN NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!