Ku mulla on nyt nää elämäntapatottumukset selvästi jossain muutosten kourissa, ni päätin ottaa härkää sarvista ja tehdä itsekin tietoisesti asialle jotain!

Mullehan kun ei ole enää PIIITKÄÄÄN aikaan (kunnolla) maistunu grilliruoat, kotona ranskisruoat, ei pullat eikä keksit eikä sipsit eikä limsat eikä karkit... Mullehan on ennemminkin maistunut KUNNOLLA perunat ja lihat, kasvikset ja salattit, vesi ja maito...

Nooh, kun ruokavalio on terveellistyny, ni päätin kokeilla panostaa myös kuntoiluun =) ostin ideaparkista lenkkeilyhousut, kunnon ison jumppapallon sekä askelmittarin. Jumppapalloa en oo pumpannu VIELÄ, housut on sisäänajettu jo monen kilometrin edestä ja askelmittari on raksuttanut kahtena päivänä =)

Eilen kävelin putkeen reippaasti yli 10.000 askelta ja kulutin reippaasti yli 500kaloria (hiphiphuraa)

Tänään otin askelmittarin koiralenkille mukaan, ja perinteisellä aamulenkillä tulee VAIN n.1500 askelta (ompa lyhyt lenkki!!!!!!! pitäis pidentää!!!!!) mutta kun VÄSYNEILLE ja VÄKISIN HERÄTETYILLE koirille laskee ton askelmäärän moninkertaisena, ni kait ne on ihan tyytyväisiä =) noin niinku aamulenkiks.

Töihin kävellessä askeleita tulee VAIN reipas 1300 askelta... voi herranen aika! ja ton matkan oon kulkenu autolla!!!! MUTTA selitys autoiluun on!!! mä joudun käymään asiakkaiden luona aina sillon tällön, ja niitä matkoja kesken päivää EI EHDI tehdä kävellen.

Nyt aion opettaa asiakkaat siihen, että mulla on auto käytössä VAIN esim yhtenä-kahtena päivänä viikossa, ja muina aikoina tulen töihin kävellen tai pyörällä - satoi tai paistoi =) sillä onhan sateenvarjot keksitty =)

*joo joo, hyvä se on suunnitella*