Me on isännän kans puhuttu, että jos meidän solut vain käy luovutukseen, ni me haluttais luovuttaa.

Onkohan esim mahdollista, että jos punktiossa saatais vaikkapa 10 hyvää munasolua, ni jos me luovutettais siitä osa muille? Vaik tokkopa meidän solut kelpaa, ku ei niillä itekää raskauduta... vaik eihä vika välttis ole soluissa...

Ja entä jos IVF:ssä saahaan aikaiseks vaikkapa 8 alkiota, ja meille siirretään kaksi ja raskaudutaan siitä, ni huoliikohan ne meidän alkioita luovutukseen???

Oon lukenu, että käyttämättä jäävät alkiot joko hävitetään, käytetään lääketieteellisissä tutkimuksissa tai luovutetaan muiden käyttöön... mut onko asia uuden lain myötä noin?

Pitääpä kysyä!

Ja katotaan ny mikä mieli on sitte ku ite sen punktion on läpikäyny... Mut kait sitä voi kysyy jo nyt? Vai voiko? nauraako ne meidän kysymykselle? "HAHAHAHHA! luuletteko että teidän solut kelpaa luovutukseen, ku eihän niistä oo apuu teillekään?! HAHAHAHA!! luuletteko että teiltä huolittais soluja ku ite ootte lapsettomia HAHAHAHA!!! luuletteko että te pystyisitte omia alkioitanne ja solujanne muille luovuttaa, ku aattelette että te ette saa lasta mutta muut voi teidän soluilla saaha HAHAHA! kyl ootte naiveja!!"

*en tiiä! just nyt HALUAISIN osan luovuttaa! ja isäntä myös*