Ja kyl ne tais ihastua meihin =) ainakin ne sano moneen otteeseen, että he oikein silmissään näkis, kuinka täällä olisi lapsi touhussa mukana. Mutta sanoivat myös, että omahan se ois paras...

Ku kerrottiin, että ollaan lapsettomuushoidoissa, ni siitä puhuttiin paljon, ja mietittiin, että olisiko tukilapsi sitten vain oman korvaava - mutta ei olis.

Itse kuitenkin sanottiin, että kun IVF hoidot alkaa huhtikuussa, ni odotettais sen läpi ihan rauhassa, että sais tietää et kui rankat ne hoidot on ja että miten käy. Kahta ISOA asiaa kun varmasti on raskas vetää yhtäaikaa.

Myös isäntä sano rehellisesti mielipiteensä, että me kyllä pystyttäis hommaan loistavasti, ja haluakin on, mutta ei vielä - vasta kun eka tai kaikki hoidot on käyty läpi.

Niinpä päätimme palata kesäkuussa uudestaan asiaan. Molempia harmitti, että ei uskalletakaan hoitojen kans alotella, mut vielä on PALJON aikaa.

Sossut rauhotteli, että tällä hetkellä ei edes olisi tarjolla sellaista lasta, että hänet voisi aloittelijoille osoittaa, joten kukaan ei jäänyt pulaankaan =)

RAKASTAN MAAILMAA

 

ps ne ei todellakaan kattonu kaappeja eikä kiertäny ees taloa, istuivat sohvalla ja kahvipöydässä =) eli ei haitannu vaikka en nuollutkaan paikkoja putipuhtaaks =) ja kuivamassa olevat vaatteetkaan ei haitannu pätkääkään =)