Eilinen paha olo helpotti iltapäivää kohden, ja viimesetki pahan olon rippeet kaikkos, ku sai parantaa maailmaa bestiksen kanssa! KIITOS!

Käytiin TAAS vähä shoppailees! Meitsi osti keskostuomaksen garderobia varte kankaita. Ostin niin, että saisin tehtyy kaks potkupukua ja yhden unipussin. Mut ku käytiin illan päätteeks viel kirjastossa, ni lainasin sieltä lastenvaatelehtiä, joissa oli kaavoja PALJON. Niillä kaavoilla sit eilen leikkasin potkupukukankaasta potkupuvun, paidan ja haalarin palat - joten PIKKASEN tuli ostettua enempi, ku oli tarkotus =P vaikkakin ostin juuri ohjeen mukaan ... meitsin tuurilla oon jättäny leikkaamatta jotku TÄRKEÄT osat, ja niihin ei enää kangas riitä...

Illal meinaan sit kokeilla tajuaisko kokoamisohjeista mitään... ne ku ei ollu niin selvät, ku aikaisemman lehden ohjeet.

Mut tosiaan jos yhteen pukuun varatusta kangasmäärästä sain kolme vaatetta, ni kohtahan tuomaksella on kahden päivän asut =P (ku eikös vauvat sotke usein vaatteesa niin, et niitä pitää jatkuvasti vaihtaa =P )

Vielä ois tosiaan kangasta "yhteen" potkupukuun - eli oikeesti siis siihen kolmeen vaatteeseen; unipussiin ja trikoota bodyja ja paitoja varte nii paljo ku vaa jaksaa ommella. Että tekemisen puutetta ei ole - ennemminkin ajan puutetta, ku haluaisin kokoajan vaan ommella ja ommella niitä...