Me ollaan isännän kans TOSI huonoja kyläilijöitä! Mutta eilen me tempastiin, ja lähdettiin isännän tädin luokse. Istuttiin siellä monta tuntia, eikä tehnyt lainkaan pahaa =) viihdyttiin hyvin ja oli kiva kuulla heidän nuoruudesta ja elämästä =)

Siinä sitten juteltiin vanhoista huonekaluista, ja siltä istumalta meille luvattiin vanhoja käsin tehtyjä piironkeja ja pöytiä ja kaikkia, mutta ne täytyy vain entisöidä! Samalla meille luvattiin päästä vedettävä 110cm leveä sänky ja VANHA rukki.

Käytiin vierailun jälkeen heti kaivelemassa "mummulan" kätköjä ja päästävedettävä ja pari tuohikoppaa ja emalipotta otettiin kyytiin heti. Piironkeja ruvetaan entisöimään sitten, kun saahaan verstas valmiiks. (vasta lupavaiheessa *hih*)

Kun tulimme kotiin päin, muistin, että olen itse saanut papaltani ristiäislahjaksi (?) pöydän. Päätettiin hakea sekin samantien kyytiin ja sänky ja pöytä pääsevät sitten samaan huoneeseen - sopivat väreiltäänkin loistavasti yhteen =)

Rukki haetaan sitten, kun "mummulassa" on väkeä, jotta päästään ullakolle ihan avoimista ovista =)

Ei millään malttais olla töissä, ku tekis vaa mieli olla kotona pesemässä huonekaluja ja sisustamassa vierashuonetta!! Vielä kun osais (ja jaksais) virkata siihen sängylle päiväpeiton! Mut sehän on ihan yhtä iäisyysprojekti, kuin puutarhankin laitto =)