Juuri kotiuduin lääkärireissulta, jossa ultrattiin se, miten puregon on tehonnut. ilmeisesti ei kovin hyvin, sillä lääkäri nosti annoksen takaisin 25o IU:n ja oli hieman pettynyt, että VAIN neljä follia kasvoi oikealla. ne oli kuitenkin kaikki hyvän kokoisia.

vasenta munasarjaa ei löytynyt ollenkaan. se on muutenkin piilossa, mutta nyt sitä ei löytynyt, vaikka kuinka huhuiltiin ja kaivettiin ja tongittiin. se on mun paksusuolen takana ja ehkä suolessa oli tavaraa sen verta, että ultra ei yltäny munasarjaan asti.

onhan neljä hyvän kokoista toisella puolella hyvä saldo, mutta jotenki molemmat toivottiin (siis lääkärin kanssa) että ois ollu pieniä kasvamassa lisäksi, että olisi sitten suurempi munissaalis ja mahikset paremmat. nyt tää tarkottaa sitä, että niitten neljän ois vähä niinku pakko kaikkien hedelmöityä =P

mutta toki me oletetaan, että vasemmassa ois kans kiva satsi, vaiks ne neljä kans!

reseptejä sain neljä kouraan: puregonia lisää, orgalutraa 3 piikkiä, pregnylpiikki ja lugesteronit tampereen keikan jälkeiselle ajalle.

sehän tässä muuten onki, että ku tuhansilla euroilla pumppaa läkettä elimistöön, ja ne ei tehoo toivotulla tavalla, ni onhan se vähä ku heittäis rahat viemäriin. siis kun jo tässä vaiheessa aihetuttaa pettymystä, ni tuntuu vielä turhemmalta rahanmenolta ku siinä vaiheessa ku saa tietää, että hedelmöitys ees onnistu. mutta eihän tää oo niin iso pettymys ku mikä sitte tulee, kun IVF ei onnistu... turhaltahan sekin tuntuu!

mut meikäläinen menee tätä omaa hoitoaan nyt siinä mielessä, että joka vaihe kertoo meille jotain syitä siihen, miksi emme raskaudu. me ku ollaan selittämättömästi lapsettomia, ni joka vaiheesta yrittää löytää sitä SYYTÄ! ja nyt alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että mun muniksissa se vika on!

seuraavassa vaiheessa saahaan tietää onko follikkeleissa munasoluja... sit saahaan tietää munasolujen kunto... sit saahaan tietää et hedelmöityykö solut... sit saahaan tietää jakaantuuko ne... sit saahaan tietää kiinnittyykö alkio jne...

punktiota odotan paljon, sillä siellä paljastuu munasoluista jo jotain...

ei muuta ku piikittelyä jatkamaan. ja annos on loppuun asti sen 250 IU (paljon!) ja toivon, että se vasenkin munasarja toimii ees jotenki!

ja hienoa, että ainakaan vielä ei oo hyperin vaaraa! =)