Huoh! Ajoon menee noin tunti ja jonottamaan joutuu aina! Vaikka lääkäri istuu huoneessaan ja hoitajan kanssa juttelevat potilaista, ni eivät voi aloittaa ajoissa! Nytkin aika oli myöhässä 40min, ja mä olin päivän eka potilas.

Nooh, jonotusaikahan on sitten sellaista aikaa, että on vain rauhoituttava ja odotettava, ja koitettava käyttää se aika sitten rentoutumiseen, sillä muuten ei oikeen sellasta pysähtymisen aikaa ole.

Lääkärin kans juttelin tästä vuotamisesta ja se sano, että kaikki johtuu Yasmin-pillereistä, ja sille ei vain voi mitään. Että jos ois ehkäisystä kyse, ni pilleri vaihdettaisiin välittömästi toiseen merkkiin, mutta kun kyse on hoitojen ajoittamisesta, ni on vain kestettävä vuoto. Kun kerroin kuinka kauan olen vuotanut, ni lääkäri toivoi, että limakalvo olisi sitten kokonaan vuotanut jo nyt, mutta siellähän sitä oli vielä reippaasti jäljellä, joten menkat tässä vielä on kestettävä.

Lääkäri sanoi, että hän ei sitte  hyväksy millään sitä, että ois joku "tauti" joka vuodon aiheuttais, niin ku kystat tai endometrioosi tms, sillä niiiiiiin monta kertaa kohtu ja munasarjat on ultrattu, että niissä ei mitenkään voi olla mitään vikaa. Eikä niissä ollu vikaa nytkään. Kaikki siis johtuu niistä pillereistä! Joita ei enää onneks tartte käyttää!

Kohtu oli KAUNIS munasarjat on kauniit ja limakalvo on surkastumassa, joten hoitoihin vuoto ei vaikuta mitenkään.

Ylihuomenna alan piikittämään Puregonia ja ens maanantaina uudestaan ultraan. Sitten määrätään myös se ... ööö ... mikä orgalääkä olikaan. Ja jos nyt meni lääkkeisiin 568,05 euroa, ni paljonkoha loppuhoitoon menee... No onneks lääkekatto ylittyi nyt jo reippaasti, ku alla on se tammikuun inssi. Tästä lähin siis lääkeet lähes ilmaiseksi.

Nyt siis pistellään ja ootellaan. Punktio on sitten 4. 5. 6. tai 8.6. riippuen siitä, miten elimistö reagoi lääkkeisiin. Ja siitä sit parin päivän päästä mahdollinen alkion istutus.

Nyt ku osais mennä päivä kerrallaan!!!!!!!

Kiitos kaikille tsemppaamisesta! Sitä tullaan jatkossakin tarvitsemaan!