Nooh, se äitienpäivä sitten oli ja meni - ja hengissä ollaan! Sen verran tais olla jotain itsesuojeluvaistoa, että suunniteltiin sen verran ohjelmaa, että anopin luona käyminen jäi tälle iltaa. Suuri mahdollisuus kun olisi ollut se, että siellä on lapsia ja vauvoja taas niin paljon, että iskee sama ahdistus kuin isänpäivänä.

No OIKEA syy EI ollut lasten karttaminen!!! vaan se, että veljeni kutsui meidät jo toista viikkoa sitten luoksensa, että minä auttaisin häntä yhdessä opiskelutyössä. kutsun kuultuani, mietin pitkään, että voimmeko kyläillä äitienpäivänä, sillä olisi kaksi mummua ja kaksi äitiä kierrettävänä. mut me päätettiin sit, et toinen mummu kyläillään edellisenä päivänä (oli samalla hänen syntymäpäivänsä), toinen äiti juhla-aamuna, toinen mummu juhlapäivänä ja siitä jatketaan veljen luo - ne kaks ku asuu likikkäin. ja toinen äiti kyläillään sitten tänään.

on tää reissaaminen vaan rankkaa =P oltiin IHAN poikki ku illalla kotiuduttiin =P jäkistä katteltiin, mutta se meni nii penkin alle, että keskeytettiin ja katsottiinkin pelkokerroin ja leffa.

välivuotoa mulla on ollu taas perjantaista asti ja nyt on aikasta runsastakin. mut enää KOLME PILLERIÄ!!!!!! sitte on EHKÄISY ohi!!!! sit ens maanantaina menenki jo ekaan ultraan!! =)

eilen juttelin isän äidin kanssa taas syvällisiä tästä lapsettomuudesta ja hän kertoi, että hän on lukenut nyt paljon aiheesta, sillä hän haluaa olla kunnon tukena. sit juttelun lomassa hän paljasti, että eräs meidän rakas sukulaisemme Regina joutui aikoinaan syömään hormonipillereitä vauvaongelmaan, ja että kriisi oli heillä erittäin rankka ja että mummu ja pappa oli heidän tukenaan. JOTEN SIITÄ SYYSTÄ HE OVAT NIIN HYVIÄ TUKIJOITA NYTKIN!!! mutta edelleen musta tuntuu, että heillä on omakohtaistakin kokemusta! ei he muuten "hakeutuis" tukihenkilöiksi =)

kyllä taas auttoi keskustella!!! mummu on niin AIDOSTI kiinnostunut meidän jaksamisesta!!! ja mummu niin AIDOSTI toivoo, että me onnistuttais! <3

mutta ei tullut kultaa eikä viisuvoittoa!!! mä olisin tällä hetkellä helsingissä, jos olisi tullut kulta, sillä niin päätettiin tyttöjen kanssa! kultajuhlaan osallistutaan! tosin kun ennen peliä tein työinventaarion, ni en mä ois pystyny lähteen, ku huomenna pitää olla yks iso työ valmiina ja se on vielä TÄYSIN KESKEN!!

menempä siis tekemään sitä!

heippa!