eli, isännän kepposesta huolimatta, ystävä pääsi turvallisesti irlantiin ja aloittaa siellä uutta lukua elämässään =) about siihen aikaan, kun voisi kuvitella, että hän oli jo majoittunutkin, tuli häneltä viesti: "nää täälä väittää, että ei ole mitään lammaslentoa!" joten huumori riitti =) emmekä epäilleet hetkeäkään, etteikö huumori riittäisi =)

itellä ei mitään... nukuin eilen KOLMEN tunnin päikkärit telkan ääressä siten, että välillä seurasin ohjelmia ja välillä nukuin... heräsin kamalaan hikikohtaukseen ja se tarkotti sitä, että ei auta ku nousta ylös ja ruveta kotihommiin.

oksentamaan jouduin jälleen illalla ja aamulla söin varovasti puolikkaan viilin - sillä se on edelleen miellyttävin oksennettava =) ja ainakin vielä se on pysynyt sisällä - vaikka olo on aika plääh.

meille tulee tänään joku ovitehtaan mies katsomaan, että miksi meidän KAIKKI väliovet on "vääntyny" siten, että kun oven laittaa kii, ni se pitää kunnolla LAITTAA - esim ovien paiskominen ei onnistu, ku se ei jää kii *hih*- ja kun oven viimein on saanut pysymään kiinni, ni karmiin on erilaisia rakoja.... toivottavasti vika tosiaankin on ovessa, eikä seinien kieroudesssa (sitä isännän kunnia ei kestäis, ku se on ite talon rakentanu, ihan omin käsin - toki jos joku seinä on pahasti vino, ni se on tietysti mun syy ku mä oon ollu passin varressa vaaittamassa =P)