mä heräsin jo ennen kuutta, enkä oo sen jälkeen tuntenu tarvetta nukkua. vettä sataa ku pahimman monsuunin aikaan (toivottavasti muuten omia mooniksia ei kuulu eikä näy). Siitä inhottavaa, että koirat ei suostu tassujaan kastelemaan, joten aamulenkin tehokkuus on erittääin kyseenalaista ja töistä tullessamme, voi löytyä kasa ku kasa... mä kyl hoen joka aamu lähtiessäni, vihaisella äänellä, että "sitte kukaan ei ole paskahousu eikä kusihousu! KUKAAN ei kuse eikä pasko lattialle! Ei matolle! Eikä sohvalle! TIETÄKÄÄ SE!!!" ja koirat istuu ja tuijottaa mua tosi keskittyneesti... yleensä uhoilu toimii, mut joskus niitten on vain iha pakko saaha tyhjentää ittesä. toisaalta ymmärrän, kyllähän me ihmisetki!

Kiitos kaikille ihan älyttömästi tsemppauksesta, että märkyys ois merkki plussasta, mutta mä en silti vieläkään tuudittaudu siihen! Jätän vielä sen mahdollisuuden, että lääkitys tekee tepposiaan =)

Mut silti noin niinku mielen ja ajatusmaailman puolella, olen ihan varma, että olen raskaana =) mut se on vain vahva intuitio =) se on osoittautunut muulloinkin virheelliseks ohjausmenetelmäks =)

Määpä tarotan nyt:

Sauvojen viitonen:

Ponnistelut tuottavat tulosta, kun sallin muiden avun. Hyvin suunniteltu ja jaettu työ tai idea on jo puolimatkassa toteutumistaan. Olemme kaikki samalla puolella pöytää!

No niimpä!!! Löydän heti kiinnekohtia!!! Työ: kun itse kuljen osan päivästä siellä talouspäällikön hommissa, ni on entistä tärkeämpää, että meidän toimistolla kaikki puhalletaan yhteen hiileen ja jaetaan töitä tasapuolisesti! =)

Koti: meidän molempien on kannettava kortemme kekoon, jotta saahaan nuo ruusut penkkeihin, ennen ku ne iha kuolee tilanpuutteeseen! Toisen puolen penkki on mullitusta vaille valmis, mut toinen on viel iha aloittamattakin. Niistä tulee noin niinku kukkapenkkeinä iha sika siistit =) nyt meidän terassi on niinku täyteläisen näköinen!

Lapsettomuus: mun tarttee vaan osata ottaa vastaan teidän tukijoiden tsemppaukset niin, että en kokoajan vain hoe, että "niin mutta ku ne lääkkeet" miksen vain anna mennä =) (vaik siis perusolettamukseni on, että te ootte oikeassa =) ni silti pitää kapinoida vastaaan, muka niinku järjen äänellä)

Mutta nyt aamutoimiin ja töihin!

Ihanaa päivää kaikille, sateesta huolimatta!! Ja varsinki Marja! Tervetuloa elämäni syövereihin =) ja terkkuja sinne kotiis!