Miksihän meillä on niin, että vaikka meidät on SELVÄSTI luotu yhteen, ni meitä ei ole luotu lisääntymään luomusti!? (tai ehkä lainkaan)

Miksi solumme hylkivät toisiaan? Vaikka meidät on ihan kersasta asti ohjattu yhteen...

Onko jollain sellainen tarkoitus, että kun me kasvamme lapsista asti yhteen, ni meillä ois sitte jotenki enemmän voimaa ja valmiuksia kestää lapsettomuutemme... ja sitä myötä meistä tulisi hyvät adoptio- tai sijaisvanehmmat...

Isäntä on muuten IHUNA! se "pakottaa" mut kokoajan makaamaan jalat yläällä =) mä en saa kantaa mitään painavaa =) mä en saa rehkiä =) mun pitää syödä ja juoda terveellisesti =) se silittelee mua ja on selvästi ihan in laav =)(niin mäki, ettei siinä mitään)

Isäntä myös pelkää, että miten masennun sitten, jos toimenpide on epäonnistunut, mutta... sitä ei voi kukaan tietää! ja nyt me pyritään onnistumisen ajatteluun!

Vähä se oli eilen RAJOTTUNU persoona ;) ku se ei suostunu siihe, että ois pysähdytty matkalla lastenvaunujen maahantuojan liikkeeseen ostamaan kaksosten rattaita =P HIUKKA RAJOITTUNUT =) *hihittää*

Yö meni hikoillessa ja Ainosta ja Ahdista haaveillessa. Unia en heistä nähnyt, mutta kun ramppasin edelleen vessassa sen ison nestetankkauksen jäljiltä, ni aina hereillä ollessani suunnittelin, mihin laitan sängyt, mihin hoitopöydät jne.

Ja älkääs nyt taas tuomitko =) me tiedetään tasan tarkkaan, että nyt on todella aikaista suunnitella ja iloita mistään, mutta me luodaan positiivista energiaa ympärillemme näillä ajatuksilla ja suunnitelmilla, ja toivotaan, että sillä olisi vaikutusta! me tiedetään tasan tarkkaan, että on realistista varautua myös pettymyksiin, mutta juuri nyt haluamme olla onnistumisesta varmoja! ja iloita siitä mitä meillä nyt on! meillä on nyt ahti ja aino kohdun lämmössä =) koskaan ei olla oltu näin likellä onnistumista!

olen sata varma, että negaatio iskee vielä tämän piiniksen aikana, mutta toivon, että pääasiallisesti ollaan positiivisella mielellä =)

Vielä pyydän, että KAIKKI rukoilevat omaa ohjaajaansa, jotta Ainon ja Ahtin olisi hyvä olla! =) ei meillä niin väliä, mutta kunhan pienokaisilla olisi kaikki hyvin =)