Moi kaikki rakkaat lukijat!

Meitsi tosiaankin on ollut hieman erillään tästä nettimaailmasta. Olen ollut keskellä ei mitään luonnon helmassa. Mummulla ja papalla on tossa tunnin ajomatkan päässä pieni metsälampi ja mökki, jonne lähdimme isännän ja Piun kanssa ex tempore lomalle. Tai no isäntä kulki siitä töihin, mut mä ja Piu lomailtiin. Isännän työmatka on sellaset puol tuntii täältä meiltä käsin, mut mökiltä vain varttitunnin verran =) niinpä on helppoa yhdistää mökkeily ja työ, ku työmatka lyhenee reippaasti. Kilometreissä siis =) tietyö hidastaa ajallisesti matkan tekoa, mutta äkkiempää se työmatka silti on ohi =) ens kesänä onki viel siistimpää, ku aina hiekkatienä ollut tie saa nyt päällysteen =) sitten se työmatka on enää ehkä kymmenen minuuttia =)

Meitsi lomaili ja löhös iha urakalla. Piu yritti uiskennella, mutta lammessa on lähdepohjainen vesi, ni sehä o iha siga kylmää. ei se uinu ku kerran, mut yritti useampaankin otteeseen ees kastautua... mut ei vaa tarennu. En tarennu mäkään, että ei siinä mitään =)

Koiruudet juoksenteli tuhatta ja sataa mökkimiljöötä ympäri ja naatiskeli täydestä vapaudesta! Ja sorsankuvatuksista lammessa =)

Mummu ja pappa asustaa jossain kilometrin päässä, joten heidän kanssaan tuli vietettyä paljon aikaa =) eipä tartte niitten olla aina kaksistaan =P tosin ne väsyy todella nopeesti seurusteluun, ku eihä ne oo tottunu =P

Päiväl ku isäntä tuli töistä (lyhensi työpäiväänsä, että ehtii iteki mökkeillä) ni tuli papan kans puheeks et ku me haluttas rakentaa heinäseiväsaita, että puhuisko se naapurin myymään meille seipäitä? "mitä sitä turhaa naapurilta kysymään, haetaan tuolta vanhasta saunasta, ni saatte meidän seipäät" SIISTII IHANAA MAHTAVAA!!!

Niinpä me ajettiin kotiin, vaihdettiin auto ja otettiin peräkärry, ja lähdettiin samalle reissulle uudestaan =) iha vaa hakeen niitä seipäitä, että saahaan HETI tehdä se aita =)

Autoa ei saatukaan iha heti, joten käytiin bestiksellä vähä ruuvaas ja poraas =) vaihtaas kuulumisia ja tseggaamassa, et mitä kaikkee se pienen pieni muurahainen on siellä saanut aikaseks =) ja oliha se tehny vaikka mitä! sillä on kyl loma menny iha töitä tehessä - siis kotitöitä =) remppaa ja kunnostusta, pihan laittoa ja siivoilua =) kateeks käy =) mut ehkä mäki saan joskus inspiraation jatkuvaan tekemiseen.

seipäänhakureissulta oltiin kahdentoista jälkeen kotona, joten en iha enää jaksanu ku lukee kommentit täältä läpi. Kuulumisethan ehdin kirjoittaa myöhemminkin =)

Nyt on siis juhannusaatto ja me aletaan värkkään seiväsaitaa =) pitkäaikaista unelmaamme toteutetaan =) sanoinki eilen mummulle, että jos ei meidän lapsihaaveet toteudu, ni kaikki muut toteutuu pikkuhiljaa: oma talo, audi, orapihlaja-aita, kiviaita, iso piha, kukkapenkit, ruusupenkit, havuistutukset, seiväsaita, autotalli... hyvinhän meillä menee!!! ja onneks osataan molemmat nauttia siitä, mitä meillä on, eikä kaikki aika mene enää siinä, että murehditaan vauvan perään...

Eilen isäntä muuten keksi iha oma-aloitteisesti meidän pojalle ihan oikean nimen =) olin yllättynyt, että se otti asian puheeks =) sillä tietysti oon aatellu, että ei se tollasia mieti =) mut miettii se =)

sen työkaverit tietää tästä meidän lapsettomuudesta ja hoidoista. kukaan ei kuitenkaan ole kysellyt, että miten treen reissu meni. ja nyt ku ne oli juhannustoivotuksia heitelly toisilleen, ni yks oli sanonu isänälle "pidä sitte sepalus kiinni" ja isäntä oli vähä pahoittanu mieltään. ei pahasti mut sen verran, että se sano siitä ääneen mulle =( työkaveri ei ollut kyllä yhtään ehtinyt miettimään sanojaan, ja siksi heitti tollasen tavallisen sutkautuksen. toivottavasti hoksas ees jälkeenpäin =)

juhannus menee siinä, että menemme tänään Piun kotiin rillaileen ja huomenna bestiksen ja hyvien ystävien kans heidän mökilleen kuuntelemaan Radio Novan (siis sen joka maksaa meidän rooman matkan *hih*) juhannuslistaa =) 200 suosituinta kappaletta =) saunotaan ja rillataan ja rentoudutaan hyvässä seurassa!

Härkä on kirjoittanut todella hyvän kirjoituksen juhannukseta ja se on kuin mun kädestä, joten lukekaas sieltä. linkki löytyy tosta mun blogiluettelosta =)

HEIPPA JA HYVÄÄ JUHANNUSTA!!!