ja jännittää iha vi**sti!!!!!!!! mä en oo tottunu jännittämiseen, mut tää on nyt varmaan sit sitä!?

HEmmetti että tekis mieli pisasta tikkuun, mut ei vaan uskalla!!! hedelmöityksestähän tulee huomenna 14vrk, mut siirrosta vasta 12vrk... milloha se kiinnittyminen ois tapahtunu? ja milloha sitä raskaushormonia ois jo sit veres?

Valkkarin määrä on edelleen sama, eli märkänä ollaan YÖK ja jos en ois iha varma, että se ei ole kusta, ni voisin luulla, että meitsi kärsii inkontinenssista =P ryöpsyy iha ku menkois, mut onneks vaan värittömänä!

MÄ EN KESTÄ!!!! tää on kyl PIINAA isolla PEELLÄ!

Onneks ystävät on ollu sen verran aktiivisia, että ne on kutsunu kylään tai ilmaantunu tänne. EIlen oltiin "Nokosilla" koko ilta, niin et yhden mais yöllä kotiuduttiin (enkä paljoo ehtiny miettii omia vauva-asioita, ku niillä on kuitenkin läsnä se maailman suurin surun taakka) ja tänään Piu on ollu meillä ja sen isä istu täs muutaman tunnin kans. Eipä oo tarttenu olla yksin ja murehtii.

Ja siitä siistii, että kaikki kuitenki kyselee, että mikä vointi ja miltä tuntuu, et onko onnistunu vai ei? Mut siitä ihanaa, että asiasta ei tartte kokoajan puhua. Ku parasta on nyt se, että ei tartte ajatella asiaa yhtään!

Piakkoin lähden Onskun (isännän siskontyttö) 1-vuotissynttäreille, joten aika kuluu jouhevasti.

Puutarha asiaa sen verran, että mitä ootte mieltä, voinko istuttaa reilu 80cm leveään ruusupenkkiin muutakin kuin ruusua? puutarhalla ne sano, et jos ei oo pakko siihe mitää istuttaa, ni ruusu ois kiitollisin yksinään... mut toi on kyl nii levee penkki, että se kaipais kyl muutaki. itse tykkäisin, et siin ois ruusut taka-alalla ja jotain sinistä maanpeittokasvia, joka rönsyäis penkin yli maata kohti, etualalla... mut onko niin, et ruusut häiriintyy toisesta kasvista?

Mut nyt jatkan piinailua ja jännittämistä ja odottamista ja toivomista ja pelkäämistä ja rakastamista ja ja ja... sitä, että en osaa olla hetekäkään paikallaan....

KAIPAAN VASTAUKSIA, TIETOA, TUNTEMUKSIA, OIREITA, JOTAIN MERKKIÄ ONNISTUMISESTA!  tiedän, että testi vois kertoo meille jo jotain, mutta EN VAAN USKALLA!!!