ja vatsa kipeänä, mutta älkää säikähtäkö! tämä on suolistokipuilua! maha on niin sekasi ja kaasuja täynnä, että oikee kipeää tekee! mut ku vähä vääntää kaasua suuremmalle, ni olo helpottuu - paitsi kanssaeläjillä *hih*

toivon, että tämä johtuu lugesta, että ei ole mitään ruokaperäistä tms!

Ahti ja Aino kasvavat mielessäni iha sikana!!! mielessäni he voivat hyvin ja tarrautuvat molemmat siellä kohtuni seinämiin kiinni!!

Aamul vähä pelkäsin, et jos kivut johtuuki Ahtin ja Ainon huonoista voinneista, mut ei se voi sitä olla! Ei vielä pidä olla mitään tuntemuksia! ja ku kerta kaasuttelu auttaa, ni luotetaan että he kasvavat lujaa vauhtia!

Ensviikolla pitäs alkaa pregnylin aiheuttamat "raskausoireet" sillä ne olen kohdannut joka hoidon yhteydessä: etova olo, hajuherkkyys, oksentelu, väsymys jne. ja toivon, että ne jatkuis normaaleina raskausoireina, jotta saisin merkin siitä, että olen raskaana =P mä kestän nyt mitä vaan, kunhan saan Ainon ja(/tai) Ahdin kotiin ja syliin!!

Tarot kortti sano tänään taas viisaita!! se kehotti pitämään jalat maassa ja keskittymään vain olennaiseen ;) ja elämään tätä hetkeä =) (noin niinku omin sanoin ja analyysein) ja niin mä aion tehdäki!!!