...loppujen lopuksi sitten hyvä ILTA!

Ensin kokkasin PIITKÄSTÄ aikaa KUNNON ruokaa (jauhelihakeittoa), sillä mähän en ollu syöny sitte ku viimeks viime viikon tiistaina. Mun alko vkl tekee jo mieli jauhelihakeittoa, mutta mikään ruoka ei menny alas asti, vaan jäi toho ylävatsaan ootteleen, että mahalaukku taas tottuis ruokaan. Niinpä päätin jättää kokkauksen maanantaille. JA VOI HITTO ETTÄ OLI HYVÄ!!!

Toki jouduin ruoan jälkeen makoileen sohvalla, että saisin sen vattalaukun kunnolla vastaanottavaiseks.

Siitä toettuani, lähdimme isännän kans isännän kotikonnuille. Isäntä ajo äitinsä nurmikon ja meitsi meni bestikselle kyläilemään.

Blogin viesti oli menny perille, sillä bestis kysy ensimmäisenä "mitäs kuuluu, luin blogisi" ja sain purkaa painetta. eipä sitä loppujen lopuksi paljon ollu, mutta sitäkin isompi paine.

Kotona vielä ajettiin nurmikko ja purettiin rakennusaikaista puutavaravarastoa, sillä nyt ois suunnitelmissa saaha se autotalliprojekti valmiiks.

KIITOS MOLLUKKA SANOISTASI!!! NE PIRISTI IHAN HEMMETISTI!!! EHKÄ SIINÄ OLIKIN SE KÄÄNTEEN TEKEVÄ HETKI, KUN SAIN ENSIN PURKAA BESTIKSELLE JA SITTEN LUIN PERÄÄN KOMMENTTISI!!!!!!!!! KIITOS TE KAKSI!!!