koko päivän on pyöriny mielessä asioita, joita tarttis täälä käsitellä, mut nyt ku ois aikaa kirjottaa, ni pää lyö tyhjää... ja sit viel pestis soitti j aluki mulle ääneen omia kirjoituksiaan  - ja tunsn omat sanat niin pinnallisiks ja tyhjiks, että nyt on viel korkeemmalla kynnys kirjottaa...

mut jospa tehtäs niin, et pestis kirjottaa syvällisiä ja mä keskityn tähän arkeen...?

paluu töihin loman jälkeen oli aika tuskasta... mul oli elämäni ensimmäinen oikein kunnon LOMA, josta siis tajusinkin sen, että otetaan se loman kannalta!!! en miettiny työasioita YHTÄÄN!!! en käyny kertaakaan toimistolla tarkistamassa, että mitä töitä sinne on loman aikana kertyny... en kertaakaan miettiny, että miten saan taas työtahdin ajantasalle... en kertaakaan miettiny, että "onko se ja se asia hoidettu" tai että "voi perhana, se asia on jääny tekemättä!"

aamul kello oli herättääs vartin yli 7, mut siirsin sen kahdeksaan =) ja hyvin ehdin silti töihin =) en ihan kahdeksas kuitenkaan, kuten on tapana =P mut mitä sil on välii, ku toimisto aukee kuitenki vasta ysiltä =P

omis töis tein kartotuksen kertymistä - ja se ei ollu lainkaan paha!! KIITOS TYÖKAVEREIDEN jotka on tehny munki töitä!!! =) sit hurautin sijaispaikkaan ja tein siellä kahden viikon työt =P kävin kyl lomanki aikana siellä, mut sillon ei toiminu netti, ja ku kaikki ohjelmat on nettipohjasia, ni eipä siinä oikeen saanu mitään aikaseks.

aamul menin tietysti apteekin kautta, että sais sen testin. sit päätin, et ku lähen takas omiin töihin, ni käyn kotona testaas... mutta !!! en voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväks!!! ku muu väki lähti lounasravinteliin syämään, ni tää tyttö meni ja pissi tikkuun... aattelin jotenki, että se siellä niin voimakkaasti läsnä oleva taivaan isi piirtäis ees säälistä siihe tikkuun sen toisenki viivan... mut ei... eipä piirtäny... NYT JOS KOSKAAN hänen antamansa merkki ois ollu paikallaan =P

onneks en ollu kovin pilvissä! en ees suunnitellu synnytystä enkä kastajaisia valmiiks, enkä ees nimiä (paljon) toki kaksospoikien nimet tuli jo päätettyä (suvun perimänä)... mut vain ne =) nyt ei ollu monia eri nimivaihtoehtoja eikä molemmille sukupuolille =P

negatiivinen testi sai aikaan sen, että päätin ryhtyä työhö kahta ahkerammin =P "muuta mielessä ni tuska muualla" ja siksi sainki tehtyy koko kahden viikon rästit - ja vähä uuttaki asiaa opin =)

sit omiin töihin palatessa, mua vi***ti niin vietävästi! väsytii ja hermostutti ja olin ihan naatti! onneks tytöt toimistolla anto mun olla rauhassa, ni sain viel sieläki tehtyy töitä =) tietyssä mielentilassa mikä vain on mahdollista =)

AIJUU!!! tästä mun on pitäny kirjottaa jo aiemmin, mut en oo muistanu =P meen äitee on sellanen, notta ku se kuumeilee, ni se myös puhuu sekavia =) kuumehourailee siis =P
nooh, sillä oli vkl kuumetta ja isi tuli kertomaan, et tän kuumeilun paras anti oli seuraavanlainen: mutsi nukku makkarissa, isi oleili jossain muualla... hiljainen tuhina oli lakannut itkun sekaiseen huutoon:"KUKA ON VIENY SÄNGYN PÄÄDYSTÄ RADION??? HALUAN KUUNNELLA UUTISET, ETTÄ JOSKO SATU JA ISÄNTÄ OIS SAANU JO VAUVAN!!!"  hih aika helluista!!! se tuska siis jyllää muillakin, kun meillä =P ja ps niitten sängyn päädyssä oli joskus 80 luvulla kelloraatio =) ja ehkä viel ysärinki alus, mut ei enää PITKIIN AIKOIHIN =) onneks kuume ei noussu kovin korkealle, ettei ne hourailut ois menny kovin pahaks.  aattelinki tänään, et jos testi ois ollu positiivinen, ni me ois nauhotettu isännän kans äiteelle sellanen STS:n uutisia "hyvää iltaa, hyvää iltaa. tässä STS:n uutisia. Mualimalla on ollu taas kovasti ikäviä auto-onnettomuuksia, mutta niistä voitte lukea lisää iltalehdistä. Mualimalla on taas julkkikset toilaillu mitä ihmeellisimmis toilaaluis, mutta niistäkin voitte luke lisää niistä samoista lehdistä. Mualimalla on taas milijuuna julukkista, jokka on pamahtanu ku vahinkossa paksuks... mutta niin on meki =) Ja tämän uutisillan viimeiseksi kevennykseksi voimme toivottaa onnea uudelle isovanhemmuuden uralle! Hyvää illan jatkoa!hyvää illan jatkoa!"

mut ei... ei me sit päästy nauhottelemaan =P (et kuten huomaatte, ni emmä kovin pitkälle ollu asioita vielä ajatellu....enhän!?)

sit takas arkeen ja todellisuuteen:
töitten jälkeen jutskailin pestiksen kans telehvoonissa ja se kerto meneväsä kuoriin pottuja, ni kutsuin meidät sinne syömään =) oikee kanakeittoa!! en oo PIIIITKIIIN aikoihin sitä syäny! ja hyvää oli!! ja oli tosi kiva syyä porukalla! jos pestis murehtii sitä, että ku yksin on nii tylsä syyä, ni täytyy myöntää, että niin on kahestaanki!!! mut onneks on ihanan pestis, joka on tehny elämäntapamuutoksen ja päättäny syyä joka lomapäivä lämpöisen aterian =) voi ku vaa itellä ois aikaa tehä vastavuorosesti. mut eiköhä sitä aikaa taas kohta ala oleen. ku pääsee arkeen takas kii.

kyläiltiin myös lähiseudun rakennustyömailla, joihin isäntä meni siis virkasa puolesta =) kivoihin mutta outoihin paikkoihin väki rakentaa =) on kiva seurata muitten rakentamista, ku ite tietää, mitä seuraavaks tapahtuu =) ku nyt ymmärtää jo jotain rakentamisesta (oman lähes kolmivuotisen rakennusurakan jäläkeen siis)

ja käytiin me vihdoin kattomassa kummityttöäkin!!! mua vaan usein surettaa sen vierailun jälkeen... mä nimittäin ajattelen PALJON nokosten pientä enkeliä.... se ois just saman ikänen ku kummityttö... se osais just samat asiat ku kummityttö... se ois just yhtä ihana ku kummityttö (ellei ihanampiki). oma kohtalo ei PALJOA sureta, mutta se nokosten kohtalo!!! ne ku on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sissejä!! maailman sisseimpiä -sanon minä!!! mä ymmärrän hemmetin hyvin sen, että he eivät pysty juuri nyt vierailemaan sellaisissa perheissä, joissa on puolen vuoden ikäisiä lapsia.... ja että jokaisen vauvan ja lapsen tapaaminen raottaa haavaa - ja siitä syystä niitä yritetään VÄHÄN vältellä... MÄ YMMÄRRÄN NIIN HEMMETIN HYVIN!!! saatte mun tukeni sataviissataa prosenttisesti!! mä tiedän, että te pystytte vielä joskus tapaamaan lapsia ihan neutraalistikin - mutta sen aika ei ole vielä!!! älkää hätäilkö, vaan ottakaa juuri se aika, minkä tarvitsette!! (ja vaikka vähän enemmänkin...) mä tuen teitä!!!

eilen käytiin pyöräilees 10km lenkki ja päätin, että pyöräilen enemmän, sillä ku lopetin ratsastuksen, ni mun jalkavoimat on heikentyny entisestään (ja ennenki ne oli iha olemattomat) ja tolla pyöräilyllähän sitä voimaa sais vähä palautettua! tänään kävin yksin vetääs jonku 4km, ku yksin se ei ollu yhtää kivaa! mut on seki enemmän ku ei yhtään!! ja kyl mä siin vauhis hikeen pääsin! =P (tosin hikoamiseen ei tarvita ku ajatus saunasta, auringosta tai liikunnasta) mut voi ku saiski äntiin joka päivä vetästä ees ton 4km!!!

vielä joskus mä polen pestikselle!!! (het ku kaikki mäet meidän välistä on tasattu!!! ja tuuli on myötäinen)

mut nyt satu on käsitelly arkea =) ja voisin siirtyä unten maailmaan!! viimeyönä nimittäin olin jälleen kerran eräässä mökkimiljöössä jossa olen usein! vakiokaupungissa vierailin viikonloppuna! joten oisk tänäyönä sitten laivan tai kerrostalolähiön vuoro?? =) ne on kyl hauskoja juttuja! siis noi unijutut! ja se että näen hyvin usein unia samoissa miljöissä (onks toi sana) ja että pystyn ohjailemaan uniani tai ajattelemaan unen ulkopuolella =P mut vähänkö haluaisin nähdä joitain vauvaunia!!! sellaista esim että miten ne vanhemmiksi kelpaavat valitaan? tai miten meidän adoptioprosessin käy? tai ees tukiperhetoiminnan? ens kuun alussa soittelenkin sekä kunnan sosiaalitädille (tukiperhetoiminnasta) ja Interpedian tätille/setälle adoptiosta! se on sit taas jännää aikaa!

no heippa!