TÄÄ ON OLLU NIIN HEMMETIN IHANAA!!!! tätä mä olen odottanut!!!! EI ASIAKKAITA!!! EI JATKUVASTI PIRISEVÄÄ PUHELINTA!!! EI MONTAA ASIAA YHTÄAIKAA MENEILLÄÄN!!! EI KAHTA TYÖPISTETTÄ,JOISSA KÄYDÄ TÖISSÄ!!!! EI TYÖKAVEREIDEN EDESSÄ TEESKENTELEMISTÄ!!!!

OON SAANU OLLA _IHAN OMA ITTENI_ niin rakkaan mieheni seurassa kuin rakkaan bestikseni seurassa!!! aivan mahtavaa, kun ei tartte teeskennellä pätkääkään!!!!  voi olla juuri oma itsensä!!!!! aivan täysin!!! kiukuta silloin ku kiukuttaa, hiljentyä silloin ku ei oo mitään sanottavaa, halattava silloin ku siltä tuntuu (paitsi ei me taida pestiksen kans paljoo halailla... pitäskö tehä muutos???), kiroiltava silloin ku siltä tuntuu, naurettava vain jos naurattaa!! KIITOS RAKKAAT!!!

valkeakosken jälkeen menimme Sääksmäelle, missä katsastettiin kivikirkko ja vanhan sukulaiseni (lapseton myöskin) mökki. siitä ajoimme hämeenlinnaan ja katsastettiin linna ja aulangon kansallispuisto (käveltiin joku 4km lenkki) ja sit käytiin ihastelemassa vanajan linnaa.

iltaa kohden lähdettiin pulkkilan harjulle ja ajettiin se ees taa. sit nokka kohti kuhmoista. välille jäimme yöksi Onnenmyyrän (bed and breakfast ja kurssikeskus) pihaan.

aamulla kuhmoisiin ja siellä kierrettiin isojärven kansallispuistossa taas joku 4km lenkki.

sit katsastettiin petäjäveden hirsikirkko ja sit mentiin kummipojan äidin kampaamoon karstulaan ja illal viel kummipoikaa tervehtimään heidän kotiinsa. sit väsyneenä mutta onnellisena kotiin asuntoautoa siivoamaan ja palauttamaan =)

oli ihanaa ja kivaa ja hauskaa ja rentouttavaa - ja opimme lomailemaan ihan kahdestaan =)

loppu viikon olemme täyttäneet pihahommilla, autotallin rakentamisella ja ystävien seuralla =)

NIIN JA SAIN MOLEMMAT RUUSUPENKIT VALMIIKSI!!!!! =P kahdessa taimessa oli mielettömät murkun pesät!! satoja muurahaisia ja satoja munia!!!isäntä hukutti ne ja toivotaan, että ne ei päässy valtaamaan pihaamme!! joten kaksi tainta jäi vajaaksi toinen penkki.... mut ne saa täytettyä =)

tää viikko ois vielä lomaa, joten aion nauttia siitä yhtä paljon ku viime viikosta! ja toivon, että ei iske loppuloman vitutus!!!

teidän muiden blogeja olenkin lueskellut päivittäin, mutta oman päivittämiseen ei ole ollut aikaa eikä tahtoa eikä jaksamista eikä hotsitusta =P mut nyt kun keitän kesän ensimmäistä mehusatsia, ni aattelin käyttää keittoajan hyödyks =) vierellä porisee mehumaija täynnä raparperia ja mansikkaa NAMISKUUKKELIA!!! ja tuoksu on mitä HUUMAAVIN!!!