siitä, että miten vanhemmuuteen kelpaavat valitaan... tai siitä, miten meidän adoptioprosessi etenee tms...

no ei tullu unta kummastakaan niistä aiheista, mutta sellasen unen näin, että äiti lupautui toimimaan vuokrakohtuna. sit ku vauva synty, ni se ei luovuttanutkaan sitä meille - ja me tietysti riitaannuttiin!! me vaan karjuttiin toisillemme ja mä yritin joka välissä ottaa vauvaa itelleni, mut äiti ei antanu. yhdes kohtaa se pesi vauvaa keittiön lavuaarissa ja ku menin siihen viereen ni se paino vauvan veden alle ja sano että "jos et nyt mene siitä pois ni annan tän hukkua!!" jonka jälkeen mä juoksin tuhatta ja sataa autoon, itkin huusin ja karjuin, uhkailin asianajajalla. isi katsoi erittäin surullisena vierestä ja isäntä oli yhtä voimaton.

mä lähdin ajamaan autolla tuhatta ja sataa!! ajauduin siihen kaupunkiin, missä yleensä uniani vietän ja siellä johonki sellaseen kellarikongiin. siellä oli iso liuta nuoria, jotka selvästi biletti jotain opiskeluun liittyvää. yläältä kuulu kova meteli ja hetken päästä portaita alas lipui sikapukuihin sonnustautuneita nuoria.

mitähän tuoki tarkotti???

äidin ja mun riidoista oli herätessä ihan kamala ahdistus!! ja siitä varsinkin, että jos tollasta tapahtuis oikeasti... ihan kelle vaan... mitenhän usein noissa kohdunvuokrausjutuissa tulee tollasta vastaan? no suomessa ei varmaan koskaan, ku eikös se oo täällä ei-lain-varaista? mut ulkomailla? huh huh! kaamee heräämisfiilis!!