...eräs uusi tuttavuus täällä netin lapsettomien joukossa kertoi, että hän oli kysellyt Taysin alkioluokituksesta. Utelin tietysti heti, että "no mitä mitä mitä ne tarkoittaa?" niin hän kirjoitti:

"Taysissä on käytössä laatuluokat 1-3.5. Mitä isompi numero, sen parempi. 2 on kuulemma raja sille, että kannattaa pakastaa. Toi niiden uusi luokistusasteikko  on kieltämättä vielä hieman totuttelua vaativa. Niillä oli ennen se sama 1-4 kuin monessa muussakin, joissa 1 on paras. Pisteitähän ropisee sen mukaisesti kuinka symmetrinen alkio on. Ajatuksena on että symmetrisimmät olisivat kromosomeiltaan todennäköisimmin terveitä. Miinusta tulle heti jos vaikka 4 soluisen alkion yksi solu on hieman pienempi kuin muut. Samoin rakeisuudet ja väri vaikuttavat."

Hitsi, että tieto helpotti! Ton ku ois tienny sillon Ainon ja Ahtin piiniksen aikaan, ni oisin osannu ottaa iisimmin. Vaik mitä sitte vaikka olinki iha intopiukassa??? Nautin SIITÄ HETKESTÄ! sillä tiesin, että nää vaikeet hetket vielä tulee. Nyt voin muistaa onnellisena niitä onnen päiviä!

Tietääkö kukaan, että jos menee loppuvuodesta yksityisen hoitoon (ku lääkkeet ja matkat saa ilmaiseksi, ni ei tarttis maksaa "ku" hoitomaksut), ni vaikuttaako se jotenkin julkisen puolen hoitoihin? KERTOKAA PLIIS!