aika kivaa!! paikkareilta täti laitto mulle viestiä, että se kolmen kilon juttu on aivan mahdollista ja totta ja hienoa!! mut se muistutti myös, että jatkossa ei kannata ootella sellasia lukuja =) EI TIETENKÄÄN =) mulle riittää seuraavaks se kaks kiloo *hih*

ja sit jatkossa tavote on et ainaki puol kiloo!!! vähempään en tyydy ja lisäkiloja en suo, sillä tiedä että siihe se sit loppuu...

no tän viikon viilikset...

nyt tuntuu että täl viikol ei taatusti mee mitään, sillä vatsalaukku on jo sen verran pienentyny, että se ei enää huua kokoajan ruokaa... ni sit tietysti tuntuu että ei voi laihtua, ku ei oo näläntunne... mut toivon että se ei tarkota sitä!!!!

toivon että vatsalaukku vain totuttelee oikeaan mittaansa ja läski palaa silti!!! toivon, että vaikka kokoajan on kylläinen olo, ni mä laihdun silti!

pisteissä ainaki olen pysyny tasan tarkkaan, että siitä ei ainakaa voi olla kii...

ku menis ees se puol kiloo!!!! (mut ei tunnu yhtää siltä että laihtuu!! ku kokoajan on täyteläinen olo. ja vaik tietää että NÄLKÄ ei laihduta ni tietää myös sen että ku on kokoajan täynnä ni ei sekää laihuta... vaikkakin kahden isomman laihdutusurakan kokemuksella pitäs tietää, että näin nimenomaan laihtuu!!! vatsa täynnä ja hyvä olo ja kilot putoo!! mut nyt vaan ei tunnu siltä!!)