ensimmäinen oli adoptio =) soittelin Interpediaan ja sovittiin jatkosta. Sovimme että otan oman kunnan sosiaalitoimesta selvää siitä, miten meidän kunnassa kotiselvitys tehdään. Se on ennen tehty Pelastakaa Lapset ry:n kautta, mutta nyt kuulemma voitais kysyä, jos palvelun voisi ostaa naapurikaupungin perheneuvolalta, ni sais sen äkkiempää... sosiaalitäti soittaa ens viikolla ja kertoo, mikä oli päättäjien kanta. Sit käynnistetään välittömästi kotitutkimukset.

Interpediasta kerrottiin, että siinä vaiheessa kun on rekisteröitynyt adoptioneuvontaan, ei olisi enää kovin suotavaa olla lapsettomuushoidoissa, sillä he toivovat, että adoptiolapsen tavoittelu olisi ainut päämäärä sillä hetkellä. Mutta että jos vielä on hoitomahdollisuus käyttämättä, niin kotiselvityksen aikana se voidaan vielä hyväksyä. Ja se kotiselvityshän saattaa kestää jopa vuoden  - ja jonotus selvitykseen ensin vuoden. Veikkaan kyllä, että meidän pienellä paikkakunnalla jonot ei ole niin pitkät siihen selvitykseen. Mutta jos kunta ei suostu muuhun kuin PeLaan, ni sit voi jono olla pitkä. Nooh, se selviää ensviikolla. se on LYHYT odotusaika tässä prosessissamme.

Toinen saamamme info koski Rooman reissua =) tänään tuli liput kartat ja matkaoppaat =) saatiin sellanen matkailijan käsikirja, joka keskittyi vain ja ainoastaaan roomaan =) sellanen pieni sininen vihko, joita kirjastoissa on matkailuhyllyssä =)

Lisäksi saatiin kartta ja Kaleva Travelsin koostama Rooma-tietopaketti =)

Ainut, että mä en löydä siitä kartalta meidän hotellin katua... Se on n viiden minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, mutta ees se vinkki ei auttanut...

Mut eiköhän se löydy... taksimies ainaki löytää =) nauraa ja löytää =) nauraa ja vie meidät perille - siihen viiden minuutin kävelymatkan päähän =P

Nyt vaan tarttis saaha matkakuume päälle!