Menin Piu mukanani kotipaikkakuntani terveydenhoitajan vastaanotolle, sillä terveyskeskukseen oli ostettu kaksi uutta laitetta, joilla voidaan tutkia lapsettomuutta. Piu oli mukana iha vaa siitä syystä, että se vaan oli mukana =P

Menin vastaanottotiloihin ja terkkari esitteli laitteet:"tällä toisella voidaan kuvata kohtu ja siitä saa kuvan, joka on kuin sydänfilmipaperi, mutta täynnä kuvaa. tällä toisella voidaan kuvata..." (en muista mitä)

"Molemmat kuvaukset ottavat kipeää, mutta niillä saatava tieto on niin arvokasta, että kyllä sen kuitenkin kestää! Eikä se kipu ole mitään verrattuna synnytykseen, joten kyllä sä kestät - sun päämääräshän jokatapauksessa on päästä joskus synnyttämään."

Meitsi suostu kuvauksiin TIETYSTI!

Se oliki aika tuskaa!! Makasin pedillä perse pystyssä ja terkkari sorkki kameralla paikkoja. Ja se ei ollu mikään tyypillinen "silmädildo" vaan se oli sellanen neliskanttinen isohko kuutio, ja sen oikealle paikalle asentaminen oli aika tuskaa - ja niin oli ulos vetäminenki =P

Muistan siitä tuskasta, että senkin näin unessani, mutta en tuntentut =P siis niinku ihan ittenäni siis. Jos olisin taiteilija, voisin maalata näkemäni tuskan, mutta kun en ole, ni mä vaan koitan kuvailla! Kuvailen tuskan tauluna, jonka maalaisin:

'Olen kontallani perse pystyssä korkealla tutkimuspedillä. Pidän pedin päätykaiteesta kiinni rystyset valkoisena. Pääni on kohonneena kattoa kohti ja hiukset ja kasvot ja kaula on aivan hikimärkänä! Naamani on punainen kuin punapersepaviaanilla se toinen pää. Ilmeeni on JÄRKYTTYNYT!!! Hoitajan apulainen yrittää rauhoitella minua seisomalla vieressäni, silittelemällä selkääni ja kumartuneena kuiskimaan korvaani. Hoitaja sörkkii konetta paikalleen hullun kiilto silmissä ja ilme on muutenkin erittäin keskittynyt. taustalla olevat värit ovat TUMMANsinistä, TUMMANpunaista, mustaa, harmaata, TUMMANviolettia, TUMMANoranssia ja vihreää, ja noita kaikkia vielä eri sävyissä! Taustan värit on maalattu sellaisiksi, että ne näyttäisi kokoajan olevan liikkeessä, kuin myrskytuulen mukana lentävä loska muta hiekka... taustavärit muodostavat samalla sellaisen tunteen, että kuin olisit itse pyörremyrskyn silmässä. taustasta erottuu kuitenkin selvästi koko toimenpidehuoneen kalusto. Värit ovat selvät ja ääriviivat ovat tarkat, mutta mitä kauemmas toimenpidepedistä mennään, sitä heikommin välineet ja kalusteet erottuvat... Meidän ihmisten kohdalla on sellainen sairaalalamppu, joten siksi me näymme erittäin hyvin.'

Tosi vaikea selittää, mutta... tolta se näyttäis! Lisäksi tuskan voimaa voisi vahvistaa kaameella järkytys jännityselokuva musiikilla ja kovilla bassoilla ja rummuilla....

Noh, kuvaaminen oli ohi, ja tuskakin hellitti! Paikat oli kunnossa =) Ja sain kuvan käteen. Kuva oli PITKÄ liuska, tosiaankin aivan kuin sydänfilmikuva. Se oli kuitenkin sellainen röntgenkuvatyyppinen liuska. Katselimme sitä ja aivan keskellä filmiä oli kahden teini-ikäisen tytön kasvokuvat. He eivät selvästikään olleet samanikäisiä, joten  terkkari kertoi: "sinun kohdussasi on paikka kahdelle tyttärelle, siskoille, ja heillä on parivuotta ikäeroa. mutta sitä ei vielä pysty näkemään, että milloin he syntyvät. mutta varaus kohdussasi heille on. Ja tältä he sitten muuten näyttävät aikuisuuden kynnyksellä."

Katsoin tyttäriemme kuvia ja itkin onnesta! He olivat KAUNIITA!! heillä molemmilla oli pitkät hiukset, toisella selvästi vaaleat ja toisella selvästi tummemmat. Toisella siis äidin tukka ja toisella isin =) Molemmat olivat laihoja, siroja ja teräväpiirteisiä. Onneksi he olivat enemmän isänsä piirteisiä kuin äitinsä =)

Kun heräsin, olin tunteiden vallassa ja teki mieli herättää isäntä ja hihkua hänelle, että " me tulemme saamaan kaksi omaa lasta!!!!! kaksi kaunista tyttöä!!! heistä tulee sitten parhaat ystävät toisilleen!!! ja meidän perhe on enemmän kuin rakastava perhe!!! mutta ei tietenkään piloille rakastava!!" mutta en viitsinyt herättää häntä =) nukkukoot rauhassa yönsä ja jutellaan unesta sitten töitten jälkeen =)

VOI KUN UNI KÄVISI TOTEEN!!! vaikka se kipu ja tuska vois oikeessa elämässä sitten liittyä siihen synnytykseen!!! =P