Oon seuraillu erilaisia blogien arvontoja, ja todella monessa onnettarena toimii lapsi tai lapset tms. Meillä kun ei lapsia ole, niin meitsi päätti käyttää koiria arvonnan onnettarena =)

Meillä koirat toimii ovikellona ja aina kun joku tulee pihaan ja varsinkin sisälle, niin ne räksyttää räksyttämistään. Nyt päätin niin, että kun meille tulee joku vieras sisälle, ni lasken sen, montako kertaa koirat haukkuu ja sit lasken järjestyksessä osallistuneiden listasta voittajan. No onneks tajusin, että mä en pysty laskemaan kolmen koiran räksytystä, joten päätin, että kun Siru koira haukkuu, ni lasken ne! Kerranki Sirun räksyttämisestä jotain hyötyä =)

Sitten bestis tuli ja Siru räksytti raivostuttavat 37 kertaa!!! KYLLÄ !!! SE ON RAIVOSTUTTAVAA!!!! mut nyt en kieltänytkään kertaakaan, sillä tarkoitus oli suorittaa arvonta =)

Noh, nyt koneelle tullessani laskin että voittajaksi määräytyi tällä perusteella TAT TA DA DATTA DAAA!! Härkä!!!! ONNEA ONNEA ONNEA!!!

Sinulle, Härkä, olisi nyt täällä lähdössä paketillinen valoa ja tuoksua pimeneviin syysiltoihin, kunhan vain ensin ilmoitat minulle vaikka sähköpostiin yhteystietosi!!

Laitan kuvaa palkinnosta heti ku meen sellaselle koneelle joka siirtää ees kohtuullisessa ajassa kuvat nettiin =)