Eilen kävin ostamassa kukkapenkinreunustaksi sitä sellaista puista reuna-aitaa ja sit aloin kaivamaan =) Päätin tehdä penkin nyt, ennen roomaan lähtöä, että sitten matkan jälkeen voi het istuttaa sipulit maahan (jos posti on ne sillä aikaa tuonu) ja jos ei, ni ompa penkki sit ainaki valmiina istutusta varte =)

ensin kuorin nurmikon pois koko juurakon syvyydeltä. Kuohkeutin maata rautaharavalla. Pystytin reuna-aidan suodatinkankaan päälle ja jätin reunojen ulkopuolelle kymmenisen senttiä sorakuilua varten.Sen kuilun reunustin suojakankaalla, jotta rikat ei puskis sieltäkään läpi. Sorareunan laitan siksi, että on helpompi leikata nurmikko ympäriltä. Suodatinkangasta en siis laittanut todellakaan sinne sipulipenkin penkkiin, vaan vain reuna-aidan alle ja sorakuilun pohjalle ja reunalle.

Sit meitsi laitto vähän sipuliravinnetta penkin mullan sekaan. Mut tulihan eteen sit ongelmakin! Multa loppui kesken. Täytynee tänään hakee vähä lisää multaa ja perustaa penkki valmiiks. Nii eikä mul oo soraakaan, mut sitä voi kans hakee sit ku ehtii.

Tässä vähä kuvaa

870287.jpg

870425.jpg

Kyl tohon pitäs semmonen 120 sipulia mahtua =P