Ilmoittauduin juuri sekä Lastenklinikoiden Kummiksi että Plan-kummiksi. Molempia kummi-tehtäviä olen miettinyt jo KAUAN, mutta AINA on löytyny joku tekosyy tms ajanpuute, miksi en ole tehtävään ryhtyny...

Lastenklinikoiden kummiksi haluan ehdottomasti siksi, että voimme auttaa kotimaan pieniä potilaita. Läheisiämme on kohdannut niin monta kertaa vastoinkäyminen, joissa apuna ovat olleet lastenklinikat. Nyt aiomme kantaa kortemme kekoon ja alamme kuukausilahjoittajiksi! Kohdistimme lahjoituksemme valvontalaitteisiin =)

Plan-kummiksi haluan sen takia, että haluan auttaa kehitysmaita pitämään huolta yhteisöistään!! Haluan, että lapset voivat elää omiensa keskuudessa ja että omien keskuudessa on mahdollisuus lapsen elämään! Että heillä olisi mahdollisuus käydä koulua, että heillä olisi mahdollisuus leikkiä, että heidän ei olisi pakko tehdä töitä! Planilta pyysin itselleni afrikkalaistyttöä kummitytökseni =) meillä kun on suvun kautta kolme kummipoikaa, niin nyt halusin tytön =) ja afrikkaan päädyin sen takia, että kun minulle puhutaan kehitysmaista, niin aina tulee ENSIMMÄISENÄ mieleen Afrikka =)

Nyt olen molempiin ilmoittautunut!!! Lastenklinikan kummeiksi yhdessä isännän kanssa Planiin yksin. (yksin siitä syystä, että kun jätin yhteystietoni automaattiin, huomasin sanovani vain oman nimeni =P noi automaatit on niin pelottavia puhelukumppaneita =P)

MUT JES!!! nyt se on tehty!!! Suosittelen muillekin!! Nyt on jotenkin kevyt ja lämmin olo sydämessä!!