Mul vaan ON KETTU PÄIVÄ!!

ei, töissä on hyvä olla, ei työn vika. töitä kiva tehä - jos saa alusta kiinni.

mut vituttaa vaa tää lapsettomuus!

ei se että kun ei sitä lasta ole saatu, vaan se että tän pitää olla tämmönen vitun kriisi!

miksei sitä hemmetti vie vaa vois elää iha normaalia arkea ja elämää ja olla vittu miettimättä!!! vittu!! täälä mä istun töissä ja teen töitä ja joka hemmetin kuitin käsittelyn jälkeen mietin "lapsettomuus sitä, lapsettomuus tätä, muiden lapset sitä, muiden lapset tätä, muiden odotukset sitä, muiden odotukset tätä, muiden mahat sitä, muiden mahat tätä, merkityksetön arki sitä, merkityksetön arki tätä..." JNE!! ja siks jne isolla, että ku vittu!! niitä ajatuksia vaan hemmetti vie on niin PALJON!! en ees tiä mitä kaikkee aattelen!! hemmetti! tos työpöydäl on puolen litran muovimuki, ni siitäki löydän asian, joka yhdistää lapsettomuuden siihen!! *lällättää* "ois ihanaa ku ois oma lapsi, joka voisi tehdä tuossa kupissa vaikka elämänsä ensimmäisen pirtelön" AAAAAAAAAAARRRRRRRRGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!

sano sana, ni mä löydän siitä linkin tähän kriisiin!!! kokeile vaikka!!! onnistuu varmatsi!!! JOO varmaTSi!!!

hajottaa nii vitusti!

vedin herneen nenään ku isäntä ei suoralta kädeltä luvannu ehtiä tukiperhetapaamiseen sadan kilometrin päähän. sanoin et selvä! mä ilmotan kuntaan että tukiperhelistalta saa poistaa meidän nimen, samoin adoptiojonosta ja soitan polilleki että hoitojonostaki saa ottaa meidät pois.

isäntä ei suostunu.

rintaa puristaa, kurkkua kuristaa... on vaa nii mätä olo!

mut IHANAA!! illalla bestiksen kanssa ratsastamaan!!! siellä sielu lepää ja mieli piristyy!!

ja ihana eilinen lättykesti!! NAM!! se hellii vieläki mun makuhermoja!!!

älkää lukeko seuraavaa!! mähän laihdutan!! =P

lättyjä, kermaa, jädee, kinuskikastiketta, keksimuruja, mansikkahilloa!!!!! pisteistä VIIS!!! aivan sama!! välillä pitää HERKUTELLA!! ja mikä sen ihanampaa ku mennä valmiiseen herkkupöytään!! oma paistamat lätyt ei oo nii hyvii ku toisen tekemä!!!

vois ottaa tavaks kerran kuussa vetää toisen valmistamia herkkuja!! mä oon valmis sopimukseen, mut voi olla että pestis sanoutuu nauraen ja kiroten irti =P