Tänään saimme postissa ilouutisen =) Meille on nimetty Plan-järjestön kautta kummityttö =)

Hän on 2003 syntynyt Hassanatou Morou =) Moroksi me häntä täälä kotona kutsumme, kun toi Hassanatou ei niin kovin helposti taivu =)

Hän on nairobilainen KAUNIS tyttönen, jolla on kolme vuotta vanhempi isosisko. Äiti on 77 syntynyt ja isi 71. Tarkkoja syntymäpäiviä heidän kulttuurissaan ei ole talletettu.

Tytöllä on kohtalaisen hyvät oltavat, sillä heidän perheessään EI ole sairauksia! Heidän perheessään on "kaikki" rokotukset ajantasalla =) ja yleiselle kaivollekaan ei ole kuin vajaa kilometri! (joillain on PALJON pahempi tilanne) Lähin terveysasema sijaitsee vartin kävelymatkan päässä ja oma kotikin on, jossa kaiken lisäksi on oma huussi =).

Koulussa hän ei vielä ole, nuoren ikänsä vuoksi, mutta hänellä on kohtalaiset mahdollisuudet päästä kouluun.

Kuvia saatiin sen verran, että tytöstä ihan kasvokuva (KAUNIS IHANA NÄTTI) ja äidin ja tyttären yhteiskuva =)

Voi että!!! Mä olin varautunu PALJON pahempaan infoon kummityttömme elinoloista!!! Mutta heillähän on perusasiat kohtalaisessa kunnossa! ja moneen kehitysmaan yhteisöön verrattuna TOSI hyvin!!

Ihanaa, että emme kohdanneet heti kaiksita kurjinta tilannetta!

Täytyypä alkaa kirjoittaa tytölle kirjettä! Mitähän sitä kertoisi omasta maasta ja omista oloista? Lumesta he eivät varmaan edes tiedä... Eli ehkä siitä =) Sillä laskennallisesti ajateltuna, hän saa kirjeemme vasta ensivuoden puolella, ja silloinhan täälä on TOIVOTTAVASTI lunta =)