Lauantai oli IHA KAAMEE päivä!! Siis nimenomaan päivä! Mä painiskelin noiden aiemmin kirjoittamieni ristiriitaisuuksien kanssa... iha tauotta ja iha kaameella volyymilla!

Siis se tuska sisällä on jotain ihan helvetinmoista sontaa!! Aivan fyysistä kipua!!

Ja eihän ne ajatukset tokikaan vain noihin jääny, vaan kelasin iha kaikkee mitä ikinä oon lapsettomuudesta kelannu - ja tuntu että paljon enemmänki... En ny vaa jaksa kelata niitä täällä... Kyl jokainen lapseton varmastikin ainaki tietää...

Onneks lähettiin serkun ja bestiksen ja serkun ystävän kans keilaamaan. Matka ja soppailu oli vielä aika tuskaa, mutta se keilailu kyl piristi iha sikana.

Mutta taas kotona iski synkkyys ja ahdistus ja kaikki... Niimpä mä vaa makasin sohvalla yömyöhään ja märehin asioita omissa oloissa - haarsoun (eli horse shown) lähetys taustalla hieman piristäen.

Sunnuntaina päätin sit pitää yökkäripäivän!! Olin yöasussa kokopäivän! Koirien kans lenkillä käydessä ja kauppareissunkin ajan yökkärit oli päällä, mut niitten päällä oli tuulipuku =) Samate ku bestiksen kans käytiin lenkillä, ni sillonki vedin vain tuulipuvun yöpuvun päälle... LAISKA!! mut nautin siitä!!

Leivoin vähä muffinsseja, emännöin kaverin ja mummun ja papan vierailua.

Sit bestis tuliki piristämään läsnäolollaan. Vaikkei tartte puhuu mitää, ni on jotenki kivempaa ku se on siinä lähellä =)

Sunnuntai oli kyl TARPEEN!!! Omaa rauhaa, sopivassa määrin läheisiä ja isäntäki kotiutu hirvimettältä ihanan ajoissa!