Tänään menin bestiksen luokse odottelemaan, kun isäntä "haravoi" anopin pihaa =P isäntä on niin oottanu syksyä, että saa "haravoida" oikee urakalla =P sitä harmittaa, ku meidän pihassa ei oikein noita lehtipuita ole - tai siis on niitä, mut ne tiputtaa lehtesä hietikolle, ni ei niitä kovasti kannata haravoida, ennen ku tuuli on vieny ne nurtsin reunaan =P ettei kaikki kivet häivy pihasta =)

Isäntä sitte yhtenä päivänä katteli, ku naapurin täti haravoi tuskissaan omaa pihaansa. Isäntä pyörähti kotona syömässä ja lähti naapurin tädin "haravoijaks". Ja tänään anoppi pyysi oman tonttisa apulaiseks =)

No siis, ettei kaikki ny aattele, että minkäslainen miekkonen se täällä asustaa, ni täytyy paljastaa, että isännän "harava" on ajettava ruohonleikkuri kerääjällä =) Olisittepa nähny, kuinka innoissaan se sillä rallas!! Eka tosiaan sen naapurin tätin pihan, sitte anopin ja sitte vielä bestiksenki =)

Mut mä en kestäny kattoa vierestä, ku isäntä yksin ahkeroi =) enkä kestäny kattoa bestistä, joka murheen murtamana ja elämän väsyttämänä vain istui sohvalla "tyhjyyteen" tuijottaen. Niinpä pistin meihin sohvaperunoihin vipinää, ja me käytiin sit yhdessä tuumin aidosti haravoimassa bestiksen etupiha. Ison vaahteran IHANAT lehdet oli täyttäny koko nurtsin, joten siinä oli sarkaa.

VÄhänkö haluan vaahteroita pihan täyteen!!! Niissä on niiiiin kauniit lehdet!! Kesät syksyt! Ja ne "helikopteritki" on ihania! Ja vähänkö niitä oli HELPPO haravoida, ku ne lehdet on niin isoja! Puoli tuntia ja piha oli puhdas!! Ja lehdet kärrätty "tunkiolle"! Ja bestis "kärsi" raittiin ilman myrkytyksestä =) Ja sykettäki saatiin nousemaan ruumiillisen työn seurauksena =)

Tää oli sellanen AIKUISTEN ilta!! =)

Sovittiin bestiksen kans, et sit ens syksynä, ku meillä on vastasyntyneet kaksoset kotona, ni on hänen vuoro autella meitä =) *voih ku oiski*