olimme ystäviemme H:n, P:n, J:n ja K:n kanssa jossain reissussa. hp:llä oli kaksi poikaa ja jk:lla oli yksi poika. ja me ei oltu vieläkään edes raskaana. oltiin sit isännän kans saunassa ku mä SYNNYTIN maailman kauneimman näteimmän söpöimmän ihanimman ja komeimman poikalapsen! juu-u iha tosta vaan!

me sitte pestiin se ja pidimme alastonta pientä IHMETTÄ sylissämme. (TUNNEN vieläkin hänen keveyden sylissäni! TUNNEN vieläkin hänen ihonsa ihoani vasten!! TUNNEN vieläkin hänen pemppunsa kädessäni!! TUNNEN vieläkin hänen edes takas heiluvat raajansa ihoani vasten!!  TUNNEN vieläkin isännän kädet ympärillämme!! TUNNEN vieläkin kuinka ONNENkyyneleet valuvat poskiani pitkin!! TUNNEN edelleen, kuinka mun on vieläkin vaikea hengittää, sillä olen niin onnellinen!!! TUNNEN vieläkin hänen sydämenlyöntinsä rintaani vasten!! TUNNEN vieläkin hänen huulensa nännilläni!! TUNNEN vieläkin kuinka isäntä suukottelee vuoroin minua vuoroin poikaamme!!!...*itkettää*)

Hetken vietettyämme ONNELLISTA perhehetkeä, poistumme suihkuhuoneesta ja menemme esittelemään HELMEMME muille.

He ovat aivan että MITÄ!? (ymmärrettävää??!!) ja sit naiset alkavat katsoa mua pitkin nenänvartta, että "toi ei tule pärjäämään lapsen kanssa, sillä eihän sillä oo mitään käsitystä äitiydestä" ja TUNNEN vieläkin katseen ja inhon itsessäni (oikeesti tytöt ois vaan iha hemmetin onnellisia, jos meistä tulisi vanhemmat)

Meillä ei ole pojalle mitään vaatteita eikä tarvikkeita! kiedomme hänet pyyhkeeseen ja imetän häntä. Isäntä pitää meitä kainalossaan eikä suostu lähtee miesten kanssa miestenhommiin. hän suojelee meitä kuin karhuemo pentujaan! *itkettää kun näen meidät silmissäni*

poika on syönyt itsensä täyteen ja isäntä röyhtäyttää häntä. poika alkaa vääntelehtimään ja punnaamaan kovasti, ja tajuamme että kakkahätä yllätti. homma ei oikeen toimi, joten isi tuseeraa pojan -minun suurista vastusteluista huolimatta =P ja POKS kakka räjähtää paineella ja JOKAPAIKKA on sotkussa =) (ei se mitään!! mä siivoaisin vaikka joka päivä katosta seinistä ja lattioista kaikki kakkajäljet, kunhan vain olisi tuollainen kakkatykki!!)

pesemme pojan ja itsemme ja siivoamme ympäristön. tajuamme jälleen, että meillä ei ole pojalle mitään tarvikkeita, joten jätämme täysimasuisen, tyytyväisen ja nukkuvan pojan muiden hoitoon ja kiirehdimme tuhatta ja sataa kauppaan ostamaan tarvikkeita.

kaupassa törmäämme isännän vanhempiin ja kerromme tapauksesta. niin me alamme haalimaan kaikenlaista tarvittavaa: ensivaatteet, harsot, vaipat, tutit, pullot, vanut, vanupuikot, harja, petivaatteet, ulkovaatteet, villapuvut KAIKKI. appiukko löytää vielä kivat vaunut, joissa poika voi tämän lomareissun köllötellä. kotona ostetaan sitten lisää ja parempia!

heräsin. itkin. halasin itseäni. haluan säilyttää kaikki nuo tuntemukset lopun elämääni!! haluan tuntea hänet ihollani!! haluan tuntea hänen sydämen sykkeensä! haluan haluan haluan!! ja haluan että isäntä tuntisi samat!!

en taida tänäänKÄÄN päästä ahdistuksesta ja KAIPUUSTA irti!!

aamulla kun olin (oikeassa elämässä) koirien kanssa aamukävelyllä, niin näin silmissäni, kuinka minä lykin lastamme vaunuissa omaa kotitietä pitkin ja koirat juoksentelevat onnellisena ympärillämme! naapurit katsovat ikkunoista että "siellä se maailman onnellisin äiti ulkoilee rakkaittensa kanssa"; naapurit tulevat tielle juttelemaan ja kertomaan kuinka hekin ovat onnellisia meidän puolestamme; minä istun lapsemme kanssa naapurin luona kylässä ja elämä HYMYILLE minulle!

suunnittelin matkan aikana sitä, mitä tekisimme lapsen kanssa kaikkina niinä ihanina äitiyslomapäivinä, jotka olemme kaksin kotona - ennen kuin isi tulee seuraksemme! vaunuttelemme paljon, sillä koirat tarvitsevat liikuntaa ja me tarvitsemme raitista ilmaa! luemme kirjoja! laulamme lauluja! kokkamme isille ruoan! hyssyttelen lastamme sylissäni, sillä hänen on jostain syystä paha olla! tutustun lapseemme näiden hyssyttelyjen ja arkiaskareiden aikana! vauvajumppaamme! vauvahieromme! nukumme! syömme! keinumme keinutuolissa! vierailemme isoisovanhempien luona! vierailemme muiden äitien luona!

AAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHH!!??

saanko koskaan kokea mitään noista??? saanko edes tulla tajuamaan, että haaveet ovat ruusuiset verrattuna siihen, mitä vauva-arki OIKEASTI on??!!

saanko?? SAAMMEKO??