heräsin TIETYSTI vahaan aikaan!!! ja pikkasen ollu tylsä aamu! haaveilin nukkuvani MYÖHÄÄN mut niskajäykkys johti siihen, et paree nousta ja vetreyttää hartiat. Uusi ergonominen järjestely työpöytäni ääerssä saa uudet lihakset toimimaan ja siksi pientä kipuilua. Menee onneksi ohi!!

Nooh mä sit täs oon tuijotellu telkkarista mitäänsanomattomia ohjelmia ja oottelen, että kauppa aukeais. Meinaan koklata elämäni ensimmäistä voileipäkakkua... jos vaan löydän kaupasta kaikki ainekset. On sit kiva yllättää isäntä, ku se kotiutuu ehkä (toivottavasti) viimeiseltä hirvimettäpäivältä =) jälkkäriks kokeilen Köyhät ritarti ohjelmasta bongaamaani Halva-piparkakkujäädykettä. Illaks kaikki valmiiks ja vois vaikka kutsua isit ja äidit kahville. JOO =) pistän reseptejä tänne sit jos onnistun ne ees tekeen, ku ei sunnuntaikaupasta oikee taida kaikkee saaha... mut jos saan, ni iltasuunnitelma on valmis.

No mut toi VOI HYVÄÄ PÄIVÄÄ huudahdus... just tuloo telkkarista Esihistoriallinen puisto... KUKA on keksiny rahareiäks tollasen formaatin?? nykyajan kuvausryhmä on "safariamatkalla" ennenvanhassa ja kuvaavat dinosaurusten elämää... EI hyvää PÄIVÄÄ!! "jes me löydettiin t-reksin muna!! mut pirskatti vie se on tyhjä! joko vihollinen syöny tai sit viimevuotinen muna.. harmi! sillä ois ollu mahtavaa tuoda se nykyaikaan ja jalostaa siitä uusi kanta"

EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!!! ja jolleki vielä maksetaan tosta!!!

ja nyt ne sai aikaportin läpi kolmisarviliskon, mut t-reks ei valitettavasti tullu portin läpi.. ei se mitään!! kolmisarvilisko on MÄGNIFISENT!!!! ja eläinlääkäri tutki sen ja nyt se on saanu uuden kodin nykajasta =) ja t-reksiä lähdetään uuestaan havittelemaan . ja sille rakennetaan jo häkkiä ja aitausta... NO HUH HUH!!

*nauraa TODELLA huvittuneena*

EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!!!