Moi!!

Meitsi ottaa nyt välimatkaa nettiin! Ihan siitä syystä, että töissä on kovasti hommaa! Tällä viikolla pomo on pois, ja pitää sen aamurutiinit hoitaa, sit pitää tehä isoja asiakaskohtaisia töitä omien asiakkaiden kans, sit pitää suoriutua kuukausittaisista omista töistä kunnialla ja valmistautua jo alkuvuoden kiireisiin. Tammikuu tulee oleen ihan sairasta ja pitää yrittää jo nyt tehä sen kuun töitä niin pitkälle valmiiks ku vaan voi.

Sit mul on toi koulutus. Ja se kestää just yhtä kauan ku vuodenvaihteen kiireet. Joten tää tyttö joutuu rankkaamaan osan harrastuksistaan taka-alalle. Ratsastuksesta jo luovuin ja nyt luovun nettailusta. Aion keskittyä työhön työajalla ja perheeseen vapaa-ajalla. Sitä virhettä en tee, ku viime vuonna, että mistään en luovu ja sit oksentelen ressaantuneena. Sitäkään virhettä en tee, että keskityn vain työhön ja pakenen oman elämän ikäviä asioita työn pariin. Enkä todellakaan aio olla töissä 10-14 tuntia/vrk. Ja kaikki vuodenvaihteen kokoukset organisoin PALJON PAREMMIN ku viime vuonna!!! Nyt menen OMAN aikataulun mukaan, enkä totuttujen rutiinien mukaan!!!

Oman elämän projekteissa keskityn nyt adoptioon!! Eikö siinä oo jo paljon, kun on työ, perhe, koti ja adoptio!?!

Että pitäkää ittenne miehenä!!! Meitsi pyörii netissä sillon tällön =) Sähköposti toimii kokoajan =) ja kyl mä näitä plokejaki välillä seuraan... on vain nyt pistettävä elämässä asiat tärkeysjärjestykseen =) : perhe+adoptio, työ, koti, ystävät, harrastukset. Tossa järjestyksessä =)

Halauksia KAIKILLE!!! terveisin orastava-vatsahaava-satu