Eilen meillä tuhottiin kaksi kakkua =P Ensimmäinen ns taviskakku oli vanhemmille, jotka saapuivat jo aikaisin alkuillasta kaffittelemaan. Jokaisella tais olla nälkä, sillä muruakaan ei jäänyt =P fiksu emäntä ois pistäny suolastaki tarjolle, mutta siinä KIIREESSÄ en sellaiseen ehtinyt! Mä kerkesin hetken istuu kaffipöydäs ja jatkoin leivoskelua ja illan laittoa samalla, ku vanhemmat oli kyläilemässä =) ihanaa kun voi olla emäntä, mutta silti tehdä omia juttuja - ei siis tarvi emännöidä kokoajan seurassa istumalla =P

Kakun täytin vaniljakremellä ja ananaksilla, ja marsipaanin alle levitin perinteisen kermavaahdon. Pelkäsin, että makua ei oo nimekskään, mutta kyllä se vaan maistui =) Mielestäni kermavaahto marsipaanin alla on toimivampi ku kreme - tai siis ainaki kaupan valmisjauhokreme =P pitää viel joskus kokeilla itsetehdyllä kremellä, jonka ohjeen koitan löytää Hannan keittiön Hannalta =)

1204087.jpg

Sillä aikaa ku vieraat höpöttelivät keskenään ja isännän kanssa, ni meitsi väänsi isännän kakkua köökissä =) mut meilläpä onki niin ihana keittiö, että en jäänyt yhtään mistään paitsi, sillä me tehtiin tarkotuksella sellanen keittiö, että emäntä voi häärätä köökissä ja silti seurustella vieraiden kanssa =) avokeittiö olkkariin ja ruokailutilaan ;)

Valkosuklaamoussella, kevytsuklaamoussella ja vaniljakremellä täytetty kakku (jossa marsipaanin alla taas tavis kermavaahto) näytti sitten tältä:

1204096.jpg

Just nyt ku näitä kuvia tänne laittelen, ni hokasin, että biksuista jäi hakaslenkit pois =P mut eipä se menoa haitannu =P  ja kovasti näyttää siltä, että tytsy on käyttäny aurinkosuojana talkkia =) ja talkkia on pitänyt selvästi käyttää biksujen allaki =P mutta ei sekään menoa haitannu =)

Äitee muuten auttoi suunnittelemaan biksumallia =) oli kiva värkätä yhdessä =) ja äitee se ideoi, että nipukoitten on näyttävä molemmissa ja "Kunnolla" =) joten niin tehtiin =)

Voitte uskoa, että kakku sai kivan vastaanoton =) sekä ulkonäöllisesti, että maullisesti =)

Emäntä oli ylpeä =) ja isäntä tykkäs kovasti!!

Bileet meni muutenki loistavasti!! Salaatit, nakit, pizzat ja juomat kävi kuin kuumille kiville ja kaikkea riitti ja jotku otti vielä kotimatkaevääksikin =) Ystävät olivat siistejä, sillä tänäaamuna paikkojen siistiminen onnistui vaivatta =) Tosin tilannetta helpotti kovasti se, että me tarjottiin kaikki kertakäyttöastioista =) eikä vähentäny synttäreitten arvoa lainkaan!!!

Oli aivan älyttömän ihanaa, kun ystävät viihtyivät! Juttu solis taukoamatta! Karaoke raikasi taukoamatta! Saunan kius sihisi sen verran että tilanne kävi hikiseks =P Ja viimeiset vieraat poistuivat klo 4.40 =)

Oli tosi kivaa, että bestis ehti ennen työvuoroansa piipahtaa ja oli kiva soitella yöllä =) piristää yötyöläistä!

Oli mahtavaa, että Nokoset viihtyivät ja jaksoivat vetää täysillä ja piskuinenkin taisi bilettää =)

Oli hienoa ku kummilasten vanhemmat ja armeijan radisti jaksoivat tulla ja viihtyivät! =)

Oli hienoa että pepsu viihtyi mikin ääressä ja anksu veti mun kans täysillä =)

Oli mahtavaa, että neiti opettajatar ei nostanu peukkua pystyyn ja paennut kapakkiin =)

Oli kiva nähdä Kyyhkystäkin varmaan noin vuoteen!!!

Oli kiva vetää illan viimesest karat ja ooket piun porukoitten kans =) *hih* ja vakuutella toiselle että KYLLÄ toinen lähti kävelle, se ei istu siellä autossa lukkojen takana =P

OLI IHANA RENTOUTUA ERITTÄIN KIIREISEN JA STRESSAAVAN TYÖVIIKON PÄÄTTEEKSI!! nyt jaksaa vetää taas viikon pari, jotta pääsee jälleen rentoutumaan ystävien pariin =) SITÄ ODOTELLESSA!!!