Eilinen iltavuodatus ja ahdistus sai mut tarttumaan luuriin ja soittamaan polille. iha vaa kysyäkseni, että missä vaiheesssa jono menee.

no se meni siinä vaiheessa että se anto meille sieltä het ajan. siis anto HET mutta aika on vasta 1.2.2008 ja sillon on siis kyse siitä suunnittelukäynnistä, eli kerrasta jolloin lääkäri määrää mulle ehkäsypillerit ja joita napostelen sitte kierron tai kaks... sit sen jälkeen katotaan et millon aletaan stimuloimaan ja sit joskus maalis-huhti-toukokuussa on hoito. ELI VUOSI SEN JÄLKEEN KU EDELLINEN ON OLLU!!!!

 

JUSTIIN NIIN!!! tätä tää köyhän ihmisen julkisten käyttö tarkottaa!!! kerran vuodessa on mahdollisuus YRITTÄÄ!!!

ja joku kehtaa vielä sanoa että "ÄLKÄÄ LAKATKO YRITTÄMÄSTÄ!!!" kyllä mä yrittäisin jos ois mahollisuus yrittää!!!!! (no satu kärjistää sanojan viestiä, mutta...)

No en siis ole yhtään innoissani!! Pelottaa vaan!! Nyt se sitten alkaa!!! JUMALATON HENKINEN VUORISTORATA!!!! tervetuloa samalle radalle, jos on kanttia!! (no kylläpä satu nyt piikittelee. sorry)

mutta näin niitä lapsia TEHTAILLAAN!!!!! luomuilijoille ne siunaantuu ja me vikaset ihmiset niitä TEHTAILLAAN!!!

Mutta joo. Valkoista kirjekuorta ois saanu oottaa aika kauan!! ei sieltä mitään kutsua ois ees tullu... että tavallaan onneks soitin... ei tartte joka päivä pelätä postilaatikon aukasua...

 

TOIVON ETTÄ LÖYDÄN TÄSTÄ PROSESSISTA NYT(KIN) ILON, ONNEN, TOIVON, EUFORIAN JA KAIKEN!!!! ei näin latistuneena ja negatiivisena voi onnistua!!!!!!

Liukastelemisiin

 

ps niin joo ja KIITOS IHANISTA KOMMENTEISTA edelliseen postaukseen!!!! ihana kun tietää ettei ole yksin ajatustensa kanssa!"!