Voi luoja!!! Mää RAKASTAN yli kaiken chilisuklaata!!! Ja löysin risetin, jossa tehtiin silisuklaakakku =) Mä kuulostelin hetken ohjeeseen kuuluvia ainesosia, ja päätin rohkaista kokeilemaan reseptin muuttamista =) (KUULIKKO NONNA!!! KUULIKKO ESSI!!! MÄÄ MUUTIN RESEPTIN IHA TOSTA NOI VAA!!! EN NOUDATTANU OHJETTA OIKEESTAAN YHTÄÄN =P)

1227780.jpg

Chilisuklaakakku

150g rasvaa

3 Fazerin chilisuklaapötköä

1tl chilijauhetta (seuraavaks laitan kyllä 2, koos ai lav it!!)

4 munaa

4dl sokeria

(hasselpähkinärouhetta)

2tl vaniljasokeria

4dl vehnäjauhoja

Voitele n.24cm halkaisijaltaan oleva vuoka, sit laita ne korppujauhot tms sinne vuokaan kans =) mikskä sitä ny sanotaankaan, ku ne jauhot sinne reunuksille liimataan =) Itse käytin hasselpähkinärouhetta, sillä AI LAV IT! Niitä jäi vuokaan ni paljo ylimääräsiä, että heitin ne sitte vielä taikinan sekaan, ja nami nami!!

Sulata rasva ja suklaa kattilassa, lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen, lisää sokerit hyvin sekoittaen, lisää jauhot hyvin sekoittaen.

Paista 175 asteessa 50minuuttia.

Alkuperäinen ohje löytyy Dan Sukkerin reseptihakemistosta =)

Tänään mun köökissä EI tapahtunu katastrofia =)