Täälä sitä loikoillaan soffalla ja tankataan nesteitä ja nesteitä ja nesteitä =P

Tampereen reissu meni hienosti. Saimme olla ystäviemme luona ja syödä mahamme TÄYTEEN ja ihailla IHANAA kotia ja leikkiä "simulaattoreilla" =P saimme levätä ja kerätä voimia toimenpiteisiin ja toipua toimenpiteistä =) shoppailtiin ja levättiin =) TÄYSHOIDOLLA =) KIITOS Ee JA Tee!!!!!! (lukekaa toi taas miljoona kertaa, ku mä en taaskaan jaksa kirjottaa sitä nii montaa kertaa =P)

Punktioon mennessä isäntä joutu het menee omaan sulokoppiinsa ja sielä oli tehty sisustusremontti =P ja kivasti se homma sit sujuikin =P

Meitsi katteli odotushuonees tölsyy ja sit jo päästiinki lepohuoneeseen. Siellä esitietojen läpikäynti ja eiku punktioon. Rauhottavaa suoneen ja puudutukset toosaan =P En taaskaan saanu elämäni kännejä, ei minkäänlaista eroa normiolotilaan, vaik rauhottavan sainki. Ei mitään kipuja. Toimenpide saatiin seurata ultraruudulta. Laskuissa menin sekasi, mut ei se mitn =) Taas oli voittajaolo, ku biologi huikkas, että eka munasolu löytyi =)

Punktio meni loistavasti eikä minkäänlaista vuotoa havaittavissa. (viimeks ne tyrehdytti vuotoa pari minuuttia ja siltiki tartti vielä sidettä)

Lepohuonees oli taas useampi pariskunta, joista osassa vaimo oli tosi kipee ja väsyny ja osassa ei - mut mä taas vaan hoin et "ei tunnu missään, en tarvi lääkettä, lähetäänkö jo" =)

Ja punktiossa ollut hoitaja, lääkäri ja sit meidän omahoitaja kävi kaikki vuorotellen sanomassa että KAHDEKSANTOISTA MUNASOLUA!!! annoitte biologille sitte oikee kunnolla töitä =P

Ystävien luona siirron odottelukaan ei tuntunu yhtää piinalta, sillä aika lensi ku siivillä! =) (kiitos Ee ja Tee) Ja läheisille viestittelin, että "älkää pliis soittako!" =) ettei joka soittoon tartte kuolla säikähyksestä.

Siirtoon lähettiin sit avoimin mielin - mut oisin ollu tosi pettyny mikäli ois siirretty vaan yks, sillä näin unessa punktion jälkeen, että lääkäri sanoi "No niin, siirretäänpäs nyt sitten Pilvi ja Pietu sinne sinun kohtuusi!" niinpä ne jäi nimiksi (vaikka olin päättäny että mitään nimiä ei todellakaan nyt sitten ole!!!)

Siirtohuoneeseen mennessämme lääkäri kertoi, että 18 munasolua, 17 alkiota, mutta VAIN 4 siirtokelpoista =( (tokikin olin varautunut tuollaiseen, sillä jos meidän solut ei tykkää toisistaan, ni ei niistä voi mitään priimoja tulla...)

Nyt siirrettiin kohtuun kaksi hyvää nelisoluista alkiota ja pakkaseen jätettiin kohtalaiset neli ja kolmisoluiset alkiot. ne voidaan sitte siirtää aikaisintaan sitten kun toiset menkat tän siirron jälkeen alkaa  - joko luomukiertoon tai lääkinnälliseen kiertoon. (mä haluun lääkinnällisen, ku toi mun kierto on nii psykosomaattinen =P)

Sanoin siinä sit lääkärille, ku se alko siirtoa tekeen, et "mä jo näin unta, että sä nimesit nää Pilviks ja Pietuks" =) ja niin heki alkoi kutsua alkioita niillä nimillä =) ja nimet vilahteli puheissa MONTA kertaa =) vielä lähtiessäki lääkäri sanoi että "Toivotaan nyt että Pilvi ja Pietu viihtyy uudessa kodissaan!" =)

 

Kun nousin siitä siirtopöydältä, ni musta tuntu että mun sisään jäi joku instrumentti... mut en siinä hetkessä osannu sanoa mitään lääkärille. Piti oikeen ravistella kroppaa, että kuuluis kolina tai tuntuis kalina - mut ei kuulunu eikä tuntunu =P

Autossa tuntu JOKAINEN tärähys ja mutka... kuoppa ja möykky... ja sitä automatkaa sitte kestiki yli kolme tuntia... Illemmalla oltiin anopin luona kyläs ja mun oli pakko heittää sohvalle maate, ku hengityski sattu... yskiä ja aivastaa ei voinukaan... vessassa oli tosi vaikee käydä... ja se autoilu... HUH HUH!!! nyt ymmärrän mitä on tärinäherkkyys!!

Yö meni torkkuessa ja aina ku liikahti ni piti kerätä kaikki voimat... neljältä olin jo niin kyllästyny tilanteeseen, että nappasin gramman panadolia! ja sainki nukuttuu kaks tuntii - jonka jälkeen piti juosta vessaan. Stressimaha alko oireileen ja paljon juotu neste pyrki ulos =P

Sit kasilta heräsinki soittamaan polille, että "MITÄ MÄ TEEN???" hoitaja "diagnostisoi" että joko lievä hyperstimulaatio tai sit kohtutulehdus... toimintaohjeena : "viltti, telkka, hyvä kirja, sohva tai sänky. et tee mitään, et mee ulos, et käy kävelyllä, et tee mitään. Makaat vaan ja lepäät. Juot reilusti nesteitä (normaalin juomisen lisäks vähintään 2 litraa!!) ja tarkkailet tilannetta. Panadolia nappaat het ku alkaa vähänki särkee ja jos särky jatkuu ni sit sjoelle päivystykseen. ja liikoja et saa kärsiä kivusta, sillä kipu on aina merkki jostain komplikaatiosta. tuut sit HETI jos kipu vain yltyy."

no kohtutulehdusta en usko, sillä enää ei oo sellanen polttava kipu. tai siis enää ei oikeestaa ees oo kipua. on vain ylivilkas rakko =P (kiitos mustikkavissyn!!!) ja stressimaha =P sisään ehkä jääny instrumentti ei enää tunnu *hih* ja muutenki olo on iha ok. tokikin vielä tiedostan, että missä mun lisääntymiselimet sijaitsee ja yskiminen on vähä nii ja näin. mut neste ja lepo näköjään auttaa =)

jatkan lepäilyä ja nestetankkausta vielä viikonlopun =) joten eiköhä maanantaina jaksa jo taas vääntää tilinpäätöksiä =P

toivo toki on menny!! en usko, että tollasten kouristelujen ja polttojen jälkeen mun sisässä kasvais yhtään mitään!! ei ees lapamatoja!! joten piinailemaan tässä ei tartte alkaa =) voi elää päivästä päivään rennosti ja vain oottaa, että päästään huuruneniä herättelemään =P harmi ku en hokannu kysyy hoitajalta, että voiko alkiot silti pysyy hengissä. ja nettiä en uskalla alkaa selaileen =P

mutta =) KIITOS KAIKILLE MYÖTÄELÄMISESTÄ JA KOMMENTEISTA!!!! peukkuja tarvitaan jatkossakin, sillä niistä näytti olevan oikeasti apua =) oma uskominen ja toivo ois ehkä sit auttanu tän viimesen sysäyksen, ettei ois tullu ees tätä lievää hyperiä ja Pietulla ja Pilvillä ois ees ollu mahikset. Mutta PAS:ssa sitten ;)

Varsinaisten hoitojen suhteen pidetään nyt PITKÄ TAUKO!!! nyt keskitytään adoptioon täysillä, sillä siinä ei tartte pelleillä kroppansa kanssa =)

 

KIITOS KAIKILLE!!!! ja _varsinkin_ Eelle ja Teelle!!!! KIITOS KIITOS KIITOS!!! (jos en oo muistanu tarpeeks kiitellä)