...yritän muuttaa asennoitumista, ni mäpä alan kaiken negaation vastaiskuks hysteeriseks piinaajaks =P (sekään ei ole mua itseäni, mutta jos meen ääripäähän, ni jospa sit hetken päästä löytyis se normaali kultainen keskitie)

tarkottaisko nää kohdunseudun nippailut ja repimiset jotain? eikös nyt ois kiinnittymisnippailujen "aika" =) siirrosta on viis päivää ja se viides päivähän ON keskiarvo kiinnittymispäivä =)

(joko uskaltaisin vähän silittää masua? mäpä yritän *laskee kädet masulleen*) HIH !!! se oli aika kivaa!!! mut en todellakaan uskaltanu ku iha vaa sekunnin kaks siinä niitä käsiä lepuuttaa! =P ehkä kohta vähä enemmän... mäpä kokeilen nyt... VITSI SE TUNTUU IHANALLE!!!! nyt mä oikeen siirryin kauemmaks pöydästä!! ja silitin oikeen kunnon liikkeellä!!! hymy siinä nous kasvoille!!!!! MÄPÄ TEEN VIELÄ!!!

 

ÄÄH!! nyt se oli tosi TOSI TOSI teennäistä!!!!! siirryin aina vaan kauemmas pöydästä, otin sormitutin pois sormesta ja asennoiduin silittelemään ja haaveilemaan.. mutta paskat!!! kuin sähköiskusta hymy naamalta karis ja kädet ravistui irti masulta... ja senki ajan mitä ne siinä oli ni ne tuns vaan mun läskimakkarat!!

 

MUTTA ALKU OLI IHANA!!!! taidan kotona sohvalla vähä silitellä lisää =) siitä levis niin kiva lämpö koko kehoon!!!

 

VOI KUN OISINKI RASKAANA!!!!!!

 

mut hei!! kannattaako mun  ny alkaa viljeleen jotain onnistumisintoilua??? ku sit taas puotaan nii korkealta!!

 

No jos meen nyt askel kerrallaan... nautin tosta äskösestä hymystä ja lämmöstä ja sisäisestä rakkaudesta Pietua ja Pilviä kohtaan!! =) ja jos illalla kokeilis taas vähän... ja katotaan sitte huomenna, mikä on askel eteenpäin...

OPTIMISMIIII!!!!!!!!!! TÄÄÄÄÄLLÄ SATU!!!! TULE LUO!!!!

 

 

ps. tilasin tänään raskaustestejä, sillä en saa kuitenkaan rauhaa jos kierto venyy tai jos menkat alkaa... ku sehä voi olla vaik kiinnittymisvuotoa!!! ja ihan YHDEKSÄN kappaletta tilasin... että saa kusta oikee urakalla kuppiin ja käskee vielä isännänki kusta!! =P