1315728.jpg

 

Ole hyvä, tässä sinulle Simpukan helmi!

 

Lapsettomuusaiheiset blogit antavat kirjoittajalleen mahdollisuuden purkaa tunteitaan ja tarjoavat niitä lukeville lapsettomille vertaistukea. Samalla ne tekevät arvokasta valistus- ja tiedotustyötä yhteiskunnassa. Omalla elämäntarinallaan blogistit tekevät lapsettomuutta tunnetuksi, lieventävät asenteita ja korjaavat ennakkoluuloja. Kirjoittajien vastoinkäymisiin ja onnistumisiin on helppo samastua sellaisenkin lukijan, jolle lapsettomuus ei ole muuten tuttua.

 

Simpukan helmellä Simpukka-yhdistys haluaa kiittää kaikkia blogisteja heidän arvokkaasta työstään!

                                                                                                                                                                                                          

Simpukan helmi on kunnianosoitus, jonka Lapsettomien yhdistys Simpukka ry. jakaa neljä kertaa vuodessa kiitokseksi yhdistyksen tavoitteiden tukemisesta ja tahattomasti lapsettomien aseman parantamisesta. Se julkistetaan yhdistyksen jäsenlehdessä Simpukassa. Lapsettomien yhdistys Simpukka ry. viettää tänä vuonna 20-vuotisjuhlaa, ja juhlavuonna yhdistys haluaa kiinnittää huomiota tahattomasti lapsettomien asemaan yhteiskunnassa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kiitos Lapsettomien Yhdistys Simpukka ry!!